master1706
Member
Θα το δω και θα σου πω καθώς εμείς έχουμε ξεχωριστό λογαριασμό ανά επιβάτη.
Σε μας άφηνε να προσθέσεις και του συνεπιβάτη τα στοιχεία.. Επίσης αν δεν έκανα λογαριασμό δε θα μπορούσα να πάρω τα μίλια από την πτήση. Η Delta ανήκει στo πρόγραμμα skymiles οπότε εσύ μπορείς να κάνεις εκεί λογαριασμό.Το βρήκα. Πρέπει να φτιάξεις κατ' αρχήν λογαριασμό στο site (όπως πολύ σωστά επισημαίνει η echo). Αφού κάνεις login, κλικάρεις το "View my profile" και στη συνέχεια πηγαίνεις στο κάτω μέρος της σελίδας και πατάς το "Add travel information". Μπορείς τώρα να συμπληρώσεις Passport info, αλλά και Emergency contact info. Επιστρέφοντας στην καρτέλα "My Profile", μπορείς να ανοίξεις το "Basic Info", ώστε να συμπληρώσεις και τα "SECURE FLIGHT PASSENGER DATA", δηλαδή βασικά την ημερομηνία γέννησης και το φύλο.
Δεν έχω βρει πώς μπορεί κανείς να συμπληρώσει τα παραπάνω στοιχεία και για τον συνεπιβάτη, υποθέτω ότι πρέπει να φτιάξει ξεχωριστό λογαριασμό και να τα συμπληρώσει από εκεί.
Είχες ταξιδέψει με Virgin Atlantic, δεν είναι έτσι? Ίσως εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά...Σε μας άφηνε να προσθέσεις και του συνεπιβάτη τα στοιχεία..
Δε ζητάει αριθμό ESTA, ούτε βρήκα κάποιο πεδίο για να το συμπληρώσω. Εξάλλου, δεν την έχω εκδώσει ακόμη, θα κλείσω και τα ξενοδοχεία και μετά (υπολογίζω σε καμιά 15αριά μέρες).Δε σου ζήτησε να προσθέσεις και τον αριθμό της ESTA; Αν θυμάμαι καλά ζήταγε και αυτό..
Ναι μπορεί να είναι διαφορετικά.. Iσως σου δωσει πρόσβαση κατα το online check in.. Eγώ πάντως θα το έψαχνα για να μην αφήσω να τα συμπληρώσω τελευταία στιγμή. Αν βγάλεις άκρη πες και σε μας, μπορεί να χρειαστεί στο μέλλονΕίχες ταξιδέψει με Virgin Atlantic, δεν είναι έτσι? Ίσως εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά...
Δε ζητάει αριθμό ESTA, ούτε βρήκα κάποιο πεδίο για να το συμπληρώσω. Εξάλλου, δεν την έχω εκδώσει ακόμη, θα κλείσω και τα ξενοδοχεία και μετά (υπολογίζω σε καμιά 15αριά μέρες).
Σας ευχαριστω πολυ ολους παιδια για τη βοηθεια!Για αύγουστο (και με καλή εταιρία) λογική τιμή μου φαίνονται τα 700 ευρώ και προσφορά οτιδήποτε κάτω από αυτό. Aυτή τη στιγμή για αυγουστο (ή αύγουστο με σεπτέμβρη) το φθηνότερο που βλέπω είναι 620 με SAS..