Giwrgos10
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κάτι ΜΗ τουριστικό
Για να μη παρεξηγηθώ, υπήρχαν και πολλοί ντόπιοι που ήταν ευγενικότατοι μαζί μας. Για το ότι ήταν αγενείς τώρα. Ας πούμε στο Παλάτι Πολιτισμού. Μπήκα μέσα 10 λεπτά αφού έκλεισαν. Ρωτάω μια κοπελίτσα 20 χρονών που ήταν σ ενα σταντ αν κλείσανε. I dont know...ξερό χωρίς καν να σηκώσει τα μάτια της. Πάμε στο αεροδρόμιο και είναι μια στον έλεγχο που περνάμε. Είχε ένα ύφος λες και γώ δε ξέρω ποα ήταν. Είχα τη φωτ. μηχανη στο ίδιο καλάθι με ζώνη τσαντάκι κτλ και μου λέει με ύφος μπλαζε "δε ξερεις ότι η φωτ μηχανή μπαίνει μόνη της σε καλάθι;" φζνννν τα νεύρα!! πως δεν την άρχισα τα στολίδια εκείνη την ώρα. Κι άλλα παραδείγματα σε σούπερ μάρκετ, παγωτατζήδικα κτλ. Μπορεί να έτυχε μονο σε μας τι να πωΜπορείς να αναλύσεις λίγο την συμπεριφορά των Πολωνών αν σου είναι εύκολο; Γενικά το customer care δεν είναι το δυνατό τους σημείο όντως..
Ευχαριστούμε βας. Δε κάναμε με τη βάρκα όχι αλλά βγήκαμε μια ωραία φώτο με φόντο τις βάρκες που την έχω φόντο στο λαπτοπ. Πανέμορφο το πάρκο όντως. Ηρεμείς!Σ΄ευχαριστούμε πολύ για την εξαιρετική ιστορία. Να είστε πάντα καλά και εσείς και η κορούλα σας και να κάνετε μαζί πολλά και ωραία ταξίδια!
Πράγματι, πόλη - έκπληξη η Βαρσοβία! Την είχα επισκεφθεί μαζί με την Κρακοβία πριν μερικά χρόνια και έχοντας περιέργεια τι θα συναντήσουμε με εξέπληξε θετικά.
Το πάρκο Lazienki μοναδικά υπέροχο, νομίζω από τα ωραιότερα της Ευρώπης. Είχατε την ευκαιρία να κάνετε την ρομαντική βόλτα με τις γραφικές βάρκες στην πανέμορφη λίμνη?