mariagl
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αυστραλία
Τι γνωμη εχετε για την American Airlines? Έχει ταξιδεψει κανεις?
ναι εγω,πες τι θες να μαθεις?Τι γνωμη εχετε για την American Airlines? Έχει ταξιδεψει κανεις?
θα μου πεις ρωταω κατοπιν εορτης αφου ηδη εκλεισα το εισητηριο, αλλα εν πασει περιπτωσει να ξερω τι να περιμενω. θα ταξιδεψω πρωτα ο Θεος με την μικρη 10 Ιουνιου απο Μαιαμι για Τοροντο. Οι μονες αεροπορικες με απευθειας πτησεις που βρηκα ήταν η ΑΑ και η Air Canada. Και επελεξα ΑΑ, γιατι χωρις να ξερω και εγω η χαζη πολλα πραγματα δεν μου αρεσε το αεροπλανο της Air Canada. Πες μου τωρα, τις εντυπωσεις σου...ναι εγω,πες τι θες να μαθεις?
προσωπικα δεν εχω και τις καλυτερες εντυπωσεις και τις πεντε φορεςθα μου πεις ρωταω κατοπιν εορτης αφου ηδη εκλεισα το εισητηριο, αλλα εν πασει περιπτωσει να ξερω τι να περιμενω. θα ταξιδεψω πρωτα ο Θεος με την μικρη 10 Ιουνιου απο Μαιαμι για Τοροντο. Οι μονες αεροπορικες με απευθειας πτησεις που βρηκα ήταν η ΑΑ και η Air Canada. Και επελεξα ΑΑ, γιατι χωρις να ξερω και εγω η χαζη πολλα πραγματα δεν μου αρεσε το αεροπλανο της Air Canada. Πες μου τωρα, τις εντυπωσεις σου...
Overbooking.Μαλιστα σε μια πτηση και ενω ειχε αρχισει η επιβιβαση μας καναν την
ερωτηση αν καποιοι απο τους επιβατες δεν θελουν να πεταξουν με την συγκεκριμενη πτηση και θα τους βαζανε στην επομενη που ηταν μετα απο 4 ωρες σε business class .δεν ξερω γιατι
το θεμα ηταν οτι το αεροπλανο ηδη ειχε αρχιση την επιβιβασηOverbooking.
Δεν είναι σπάνιο. Σχεδόν όλοι το κάνουν.