Sassenach77
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πολωνία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Τι εννοείς;Ο Κωτσος μας τα χαλασε που περσι Φλεβαρη ειχε ×100.
Τι εννοείς;Ο Κωτσος μας τα χαλασε που περσι Φλεβαρη ειχε ×100.
Είχε βάλει το τελευταίο ΣΚ του Φεβρουαρίου Χ100 σε όλα τα προϊόντα.Τι εννοείς;
Α οκ, προσπαθούσα να καταλαβω που κολλάει ο Ηondos με τον Κωτσόβολο...Είχε βάλει το τελευταίο ΣΚ του Φεβρουαρίου Χ100 σε όλα τα προϊόντα.
Και η αιγαίου μας ξέχασε.Ο Κωτσος μας τα χαλασε που περσι Φλεβαρη ειχε ×100.
Και η Next. Οχι οτι εχω παραπονο, εκλεισα 6 εισιτηρια εξοικονομωντας καπου 80.000 bonus αλλα μαζευονται πολλα "μας ξεχασαν"Και η αιγαίου μας ξέχασε.
Εγώ πάντως στο καλάθι μου έχω ακόμα τα πράγματα από την μπλακ φραιντει απείραχτα και πρόσθεσα και ένα ντροουν. Το κουμπί θα πατηθεί αν πέσει η πρόσφορα.Και η Next. Οχι οτι εχω παραπονο, εκλεισα 6 εισιτηρια εξοικονομωντας καπου 80.000 bonus αλλα μαζευονται πολλα "μας ξεχασαν"
Μην ανοιξω το στομα μου...Αν μας διαβάζουν τα παλικαριά του κωτσο και αναρωτιούνται γιατί ο κόσμος δεν αγοράζει; Ένας λόγος είναι και αυτός.
Γνωριζετε αν το x10 ισχυει κ για κανονικα φαρμακα,πχ ντεπον?Σαμπουάν ήθελα, σαμπουάν πήρα. Οδοντοπαστες ήθελα, οδοντόπαστες πήρα. Και μάλιστα πήρα και πράγματα που χρειαζόμουν και δεν τα έχει ο Hondos. Αν περίμενα απο τον Hondos, λέω αν, πότε το χ2 θα το κάνει χ10 καήκαμε.... Ας πρόσεχε.
ΥΓ. που φτάσαμε, να παίρνουμε χ10 και να λέμε "τι καλά"...
Μάλλον για το pharm24 ρωτάς. Δεν έχει να κάνει με τα προϊόντα που αγοράζεις. Μπορείς να αγοράσεις ότι πουλάει το κατάστημα, αρκεί να πληρώσεις με κάρτα bonus της Άλφα για να πάρεις το χ10. Η προσφορά είναι του pharm24 σε συνεργασία με την Alpha bankΓνωριζετε αν το x10 ισχυει κ για κανονικα φαρμακα,πχ ντεπον?