Σήμερα στις 14:03 #3.625 kostasdano Member Μηνύματα 7 Likes 3 Pel said: Τηλέφωνο στον Κωτσόβολο ή στην Alpha Bank; κλικ για όλη την παράθεση... στην alpha bank
Σήμερα στις 14:13 #3.626 depy!!! Member Μηνύματα 828 Likes 2.297 Επόμενο Ταξίδι Περού - Βολιβια Ταξίδι-Όνειρο Με βανάκι στη Νορβηγία Εμένα δε μου έχουν βάλει τα 2500 μίλια από τη ΔΕΗ με την ανανέωση του προγραμματος. Παίρνω τηλ στη ΔΕΗ, στην Άλφα ή στην Aegean;
Εμένα δε μου έχουν βάλει τα 2500 μίλια από τη ΔΕΗ με την ανανέωση του προγραμματος. Παίρνω τηλ στη ΔΕΗ, στην Άλφα ή στην Aegean;
Σήμερα στις 14:14 #3.627 andpsy Member Μηνύματα 394 Likes 925 Επόμενο Ταξίδι Λάρνακα Ταξίδι-Όνειρο Νότια Αμερική / Ισλανδία Η alpha bank δεν έχει καμία σχέση στην προκειμένη περίπτωση, κάλεσε στην aegean αρχικά
Σήμερα στις 14:15 #3.628 giota235 Member Μηνύματα 285 Likes 643 Επόμενο Ταξίδι Puglia, Dubrovnik Ταξίδι-Όνειρο Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή depy!!! said: Εμένα δε μου έχουν βάλει τα 2500 μίλια από τη ΔΕΗ με την ανανέωση του προγραμματος. Παίρνω τηλ στη ΔΕΗ, στην Άλφα ή στην Aegean; κλικ για όλη την παράθεση... Στείλε αρχικά μέιλ στο support της ΔΕΗ και μετά με ετζιαν.
depy!!! said: Εμένα δε μου έχουν βάλει τα 2500 μίλια από τη ΔΕΗ με την ανανέωση του προγραμματος. Παίρνω τηλ στη ΔΕΗ, στην Άλφα ή στην Aegean; κλικ για όλη την παράθεση... Στείλε αρχικά μέιλ στο support της ΔΕΗ και μετά με ετζιαν.
Σήμερα στις 20:32 #3.629 G giannis228 Member Μηνύματα 215 Likes 152 kostasdano said: στην alpha bank κλικ για όλη την παράθεση... μετατρεπονται κανονικα σε μιλια?