Alpha bank bonus

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
να ρωτησω κατι = ειναι απο την δευτερα εκεινη που ενω ειχαν πει χ 100 τελικα εδωσαν χ 40 ???? και κατι ακομη , ισχυει το ιδιο για αγορες απο το διαδικτυο και εαν πηγες σε καταστημα ????
Εγώ αναφέρομαι σε αυτό το θέμα των προσφορών της Cyber Monday από 1/12-2/12 βράδυ.
Εμένα εξαφανίστηκαν οι επιπλέον πόντοι χ60 από την ηλεκτρονική αγορά και φαίνονται μόνο οι αρχικοί πόντοι χ40.
Επίσης, από αγορά από κατάστημα πήρα μόνο χ40 πόντους στις 2/12/24.

duty_free

Member
επειδη μπορει να μην εχει γινει αντιληπτο. παιδια οσοι δεν βλεπετε ποντάκια, μην κοιτάτε την εφαρμογή της ετζήν αλλά της αλφα.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εξαφανίστηκαν οι επιπλέον πόντοι από την πρώτη ηλεκτρονική αγορά την ίδια μέρα που ήταν αρχικά χ40 και μετά προστέθηκαν και άλλοι χ60, όπως έγινε σε πολλούς.
Οι πόντοι εξαφανίστηκαν και απο το συνολικό υπόλοιπο των πόντων που έχεις, δλδ μειώθηκαν οι συνολικοί σου πόντοι ή απλά δεν τους βλέπεις στην εφαρμογή της Άλφα την συγκεκριμένη μέρα στην ανάλυση των πόντων;

duty_free

Member
Της άλφα κοιτάμε....
εγω ο αρχιλακαμάς, κοιτούσα την αεροπορική. Κάλεσα την αλφα και με ειπαν χελλόοοοου!

περιμενα μαλιστα πολύ στην αναμονή διότι καλούν καποιοι βραδύνοες που ειναι εντελώς ανοιωθοι.

Zinoviap

Member
Οι εξτρα ποντοι από την φαση που ειχε γινει με την προσφορα της cyber monday είχαν μπει αρχες δεκεμβρη
Τώρα μπήκαν οι εξτρα ποντοι απο τις λευκες συσκευες neff bosch siemens

jimp

Member
Οι εξτρα ποντοι από την φαση που ειχε γινει με την προσφορα της cyber monday είχαν μπει αρχες δεκεμβρη
Τώρα μπήκαν οι εξτρα ποντοι απο τις λευκες συσκευες neff bosch siemens
Πάντως σε εμένα ακόμα τίποτα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.810
Μέλη
39.541
Νεότερο μέλος
emma.24