• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Alpha bank bonus

giannis228

Member
Αν αυτο εγινε πριν 2 χρονια, τωρα δεν επιτρεπεται, μεχρι 2.
Επισης επειδη αυτοι οι κωδικοι εχουν χρονοβορα επαληθευση (καπου μισο λεπτο ο καθενας συν το περασμα του κωδικου) η αναμονη 20 λεπτων της ουρας πισω μπορει να φερει μπουνιδια. Ακομη και για δυο κωδικους ο ταμιας το ανακοινωνει στους πισω οτι θα αργησει να τελειωσει.
Ουτε τοτε επιτρεποταν συμφωνα με τους ορους. Στα κανονικά ταμεια δεν το δεχονταν. Το εκανα στα αυτοματα ταμεια ππυ τους περνας μονος σου ! Απλα πατουσες τον κωδικο και μετα εκανες δυο τρεις κινησεις

BurnItDown

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερικη
Καλησπερα.Τι ισχυει για μετατροπη bonus ποντων σε μιλια αναβαθμισης?Ειναι εφικτο κι αν ναι με ποια αναλογια?

paefstra

Member
Εχω νευρα γιατι το ΙΚΕΑ εβγαλε εκπτωσεις ως 70% και το Alpha Bonus ακομη να βγαλει εκπτωτικα κουπονια. Τι σκ...θα τα κανω τοσα bonus που μαζεψα, δεν καιγομαι να τα κανω εισιτηρια.

• Like
Reactions: Pel

jimp

Member
Εχω νευρα γιατι το ΙΚΕΑ εβγαλε εκπτωσεις ως 70% και το Alpha Bonus ακομη να βγαλει εκπτωτικα κουπονια. Τι σκ...θα τα κανω τοσα bonus που μαζεψα, δεν καιγομαι να τα κανω εισιτηρια.
Μεταφέρονται να μου τα στείλεις; Κάνε μια καλή πράξη αγαπητή.

duty_free

Member
αγαπητές αγαπητοί,

εκεινο το επι εκατό απο τον κωτσόβολο, έλεγαν για πιστωση ποντων την 15η ιανουαρίου.

υπάρχει καποια που το δικαιουτο; Εχουν πιστωθει τα ποντάκια;

thanassis33

Member
αγαπητές αγαπητοί,

εκεινο το επι εκατό απο τον κωτσόβολο, έλεγαν για πιστωση ποντων την 15η ιανουαρίου.

υπάρχει καποια που το δικαιουτο; Εχουν πιστωθει τα ποντάκια;
Ακριβώς την ίδια απορία έχω.
Το δικαιούμαι αλλά δεν έχουν πιστωθεί ακόμη οι πόντοι...

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Καλησπέρα σας! Σήμερα είναι να μπουν οι *100 bonus πόντοι από αγορές στον Κωτσόβολο την εβδομάδα της black Friday. Έχουν μπει σε κανέναν?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.803
Μέλη
39.534
Νεότερο μέλος
AnZaf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom