• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Alpha bank bonus

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Δεν έχεις δίκιο. Άν δεν τους έβλεπαν τότε πως θα έκανες εξαργύρωση??
Εννοώ οτι τους διαθεσιμους miles and bonus ποντους της Aegean τους βλεπουν στην ταμειακή τους, οταν τους λες τον αριθμό μέλους. Δεν τους βλεπουν στο pos.
Στο pos για να δουν διαθεσιμους ποντους/ευρώ/yellows για εξαργύρωση πρέπει να περάσεις την αντίστοιχη κάρτα πρώτα μέσα.
Γι αυτό και πρώτα ρωτάνε για miles & bonus και μετά προχωρούν στην πληρωμή.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Εννοώ οτι τους διαθεσιμους miles and bonus ποντους της Aegean τους βλεπουν στην ταμειακή τους, οταν τους λες τον αριθμό μέλους. Δεν τους βλεπουν στο pos.
Στο pos για να δουν διαθεσιμους ποντους/ευρώ/yellows για εξαργύρωση πρέπει να περάσεις την αντίστοιχη κάρτα πρώτα μέσα.
Γι αυτό και πρώτα ρωτάνε για miles & bonus και μετά προχωρούν στην πληρωμή.

Εξακολουθείς να επιμένεις για κάτι που πιθανόν δεν γνωρίζεις.
Εγώ όταν βάζω βενζίνη στο αυτοκίνητό μου από την BP ή αγοράζω τρόφιμα στον Βασιλόπουλο στο POS φαίνονται οι πόντοι.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Εξακολουθείς να επιμένεις για κάτι που πιθανόν δεν γνωρίζεις.
Εγώ όταν βάζω βενζίνη στο αυτοκίνητό μου από την BP ή αγοράζω τρόφιμα στον Βασιλόπουλο στο POS φαίνονται οι πόντοι.
Αλλο οι ποντοι αλλο τα μιλια. Οταν δινεις τον κωδικο μελους μπορεις να εξαργυρωσεις μιλια που εχεις στο account του miles & bonus της aegean. Μια χαρα τα λεει ο φιλος.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.717
Μέλη
39.452
Νεότερο μέλος
thaliakk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom