• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Alpha bank bonus

giannis228

Member
Δεν μπλεκω αλλο λογαριασμο, αποφασισα εξ αρχης οτι θα δουλευω το προγραμμα οσο μπορω πιο απλα. Θυσιασα το 20%. εκανα τη δουλεια μου με τα bonus που δεν γινονται μιλια, νομιζω οτι δεν θα ξανακανω εξαργυρωση bonus για το προσεχες διαστημα, οποτε τελειωσα μ αυτο το θεμα. Ενεργοποιω αμεσως το 20%.
Αν καποιος τα θελει ολα δικα του, πρεπει να κανει εξαργυρωσεις bonus αμεσως μολις παρει το 20%.
Πολυ κουραστικα ολα αυτα.
Καμια σχεση διαβασε αν θες την απαντηση μου παραπανω ! Αν μεταφερεις ποντους απο την καρτα που δεν γινονται μιλια μεταφερει αυτους ποιυ δεν γινονται μιλια ασχετο με την ημερομηνια συλλογης

giannis228

Member
Κατά την εξαργύρωση bonus πόντων που συλλέχθηκαν με άλλη πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Bonus της Alpha, εκτός της Aegean Visa, και δεν μετατρέπονται σε μίλια, κάνουμε το εξής:
Στην εφαρμογή της Alpha περνάμε τα στοιχεία της άλλης πιστωτικής κάρτας - ΟΧΙ AEGEAN- και ζητάμε εξαργύρωση σε κάποια διαδρομή.
Με την ίδια κάρτα πληρώνουμε και στο τέλος τους φόρους.
Όμοίως, εάν οι πόντοι μας συλλέχθηκαν από προθεσμιακές τότε αποδόθηκαν σε κάποια άλλη κάρτα της Alpha και όχι στην Aegean. Με τον ίδιο τρόπο, όταν θα πάμε να κάνουμε εξαργύρωση θα βάλουμε τα στοιχεία αυτής της κάρτας.
Πάντα εξαργυρώνονται οι παλιότεροι πόντοι με βάση την ημερομηνία που συλλέχθηκαν.
Απλά θα πρέπει να ξέρουμε πόσους πόντους έχουμε μαζέψει από προθεσμιακές ή τρίτες κάρτες όταν πάμε να κάνουμε εξαργύρωση.
Το εύκολο είναι οι πόντοι από προθεσμιακές που στάνταρντ αποδίδονται σε κάρτα της Alpha και όχι στην Aegean.
Δεν πανε χρονολογικα το εξηγησα παραπανω

giannis228

Member
Οι εξτρα πόντοι από Κωτσόβολο που πήρες με το 1χ100 θα μπουν κανονικά στις 15/1.
Πρόσεξε όμως κάτι που έμαθα εδώ και έτυχε σε κάποιο μέλος και δεν το πίστευα.
Πρέπει να κάνεις μια εξαργύρωση έστω λίγων πόντων σε κάποιον συνεργάτη για να μπορείς να μαζεύεις πόντους από παντού.
Δόθηκε απάντηση για αυτό το θέμα κάπου που δεν θυμάμαι...
Τσέκαρε το και με την Alpha για να είσαι σίγουρος.
Διαβαστε το λεει στους ορους του προγραμματος

Attachments

giannis228

Member
Εννοω ποιό ειναι το κοστος μεταφορας. Ειναι 20€ επομενως, πριν λιγο καιρο δεν υπηρχε καμια χρεωση ηταν δωρεαν η μεταφορα των ποντων.
Τι λετε ρε παιδια πλακα κανετε; Ποτε εγινε αυτο ; Πριν 20 μερες δεν ειχε χρεωση

giannis228

Member
Δηλαδή μέσω της εφαρμογής γίνεται δωρεάν η μεταφορά σε κάρτα τρίτου;
Εγώ μπήκα από τη σελίδα της Alpha και μου έβγαλε χρέωση.
Δεν δοκίμασα ξανά, αλλά θα ήθελα να το κάνω ίσως σε 2 χρόνια αν δεν προλάβω να τους ξοδέψω..
Μεταφεροντια απο το app alpha bank bonus ! Δεν εχει χρεωση ! Μην το κανεις απο e banking αν και αυτο δεν ειχα χρεωση παλια

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Δεν πανε χρονολογικα το εξηγησα παραπανω
Πάντα εξαργυρώνονται οι παλιότεροι πόντοι με βάση την ημερομηνία που συλλέχθηκαν.
Εγώ μιλάω για εξαργύρωση bonus πόντων και εσύ αναφέρεσαι σε μεταφορά πόντων, για την οποία δεν έχω εικόνα...
Εσύ μετέφερες πόντους από μία κάρτα της alpha σε κάποια κάρτα τρίτου και μετέφερες μόνο τους πόντους (π.χ. 20.000) που είχες συλλέξει με αυτήν την κάρτα που ΔΕΝ ήταν η Aegean. Εάν ζητούσες μεταφορά περισσότερων πόντων από αυτούς που είχες συλλέξει με αυτήν την κάρτα (π.χ. 30.000) θα συνέχιζε τη μεταφορά και θα τραβούσε και πόντους που είχαν συλλεχθεί με την aegean.
Σωστά κατάλαβα;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.660
Μέλη
39.408
Νεότερο μέλος
Annie A

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα