paefstra
Member
1) χιλιαδες ευρω κι εγω τον χρονο αλλα δικαιολογειται: εχω αλλες δυο πιστωτικες χωρις συνδρομη εφ ορου ζωης, ισως αποφασισαν πως πρεπει καποια στιγμη να χρεωθω εστω 1 ευρω. Who cares, δεν ξερω τι να κανω τα μιλια που ηδη εχω.1) Ποιά €80 ; Εμένα τουλάχιστον δε με έχουν χρεώσει τίποτα (και κάνω χιλιάδες ευρώ τζίρο κάθε μήνα στην κάρτα, χιλιάδες μίλια μόνο από κει).
2) Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τόσο στη γειτονιά μου όσο και όπου αλλού έχω βρεθεί, εφαρμόζουν σύστημα ηλεκτρονικής καταμέτρησης, και ενίοτε χρειάζεται αναμονή στην ουρά. Όσο για το ύψος του λογαριασμού, εξαρτάται κι από το τι ψωνίζεις.
3) Οι impulsive αγορές προφανώς είναι πρόβλημα. Κανένα loyalty scheme (για τίποτα) δεν είναι επωφελές όταν αγοράζεις πράγματα που δε θα αγόραζες έτσι κι αλλιώς.
2) κι ομως στης γειτονιας μου ειναι μπατε σκυλοι αλεστε και δεν μπορω να αλλαξω υποκαταστημα ΑΒ αλλα μπορω να αλλαξω αλυσιδα τις ζορικες μερες του σαββατοκυριακου.
Γενικα περναω μια περιοδο αποτοξινωσης απο το να βλεπω ποσα μιλια μαζευτηκαν. Θα τα ξαναδω απο το καλοκαιρι.
Πηρα κι εγω μιλια προχθες απο ebill της ΔΕΗ απλα αργουν καναδυο μερες.
Last edited: