paefstra
Member
Και σε αλλο μελος που εγραψε πιο πανω ειπαν ο,τι και σε μενα. Προφανως επικρατει συγχυση.Πανέμορφα, γιατί εμένα μου είπαν ακριβώς το αντίθετο.
Και σε αλλο μελος που εγραψε πιο πανω ειπαν ο,τι και σε μενα. Προφανως επικρατει συγχυση.Πανέμορφα, γιατί εμένα μου είπαν ακριβώς το αντίθετο.
Eννοείται κανονικά μέχρι 1/1/2020 γίνονται οι μετατροπές ως έχουν.Πρόσφατα έκανα συναλλαγή στο Κοτσόβολο με κάρτα bonous mastercart που μου έδωσε 15000 πόντους επιπλέον.Μου είπαν ότι θα εμφανιστούν στη κάρτα μου γύρω στις 15 Δεκέμβρη....γιατι λέει θα πρέπει να μαζευτούν πολλοί πόντοι και να περαστούν όλοι μαζί... ( εδώ γελάμε !!!)
Πριν λίγο μίλησα με μια θείτσα στην alfabank και μου είπε ότι πόντοι θα περαστούν κανονικά στη master cart bonus και μπορώ να τους μετατρέψω σε μίλια μέχρι τέλος Δεκέμβρη
Μα τι λες, εδω διαβάζουμε περισπούδαστες θεωρίες συνομωσίας για τα μεγάλα και κακά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από την αλλαγή. Εμπρός, γράφτε κι άλλα, εφοδιάστηκα με ποπ-κόρν...Θα σας πρότεινα να σταματήσετε να μιλάτε γι'αυτό το θέμα διότι ο κάθε εκπρόσωπος θα σας λέει κάτι διαφορετικό και κάθε βδομάδα θα βγαίνει και κάποια άλλη ενημέρωση. Αφήστε να περάσει λίγος χρόνος μέχρι να οριστικοποιηθούν τα πράγματα.
Είχε βγάλει τη πρώτη βδομάδα το Σάββατο 19/10 η Aegean γιατί έβγαλα δύο εισιτήρια για φίλους και το θυμάμαι. Λογικά θα πρέπει να ξαναβγάλει η bp ξανά έβγαλε από τότεΈχουμε καμία πληροφορία εκ των έσω , αν θα βάλει προσφορά για 2Χ Βοnus του Αpp ? Όλοι οι συνεργάτες της Alpha Bank έχουν βάλει εκτός από την Aegean... Θέλω να κλείσω ένα Μαρόκο
Aυτό αν δε τρέξουν οι νέοι όροι πως θα μπορεί κάποιος να το γνωρίζει; Τρύπα θα είναι οπότε όταν γίνει θα το δοκιμάσουμε μη τυχόν την έχουν ξεχάσει ανοιχτή...
Αν την αγορά τη κάνεις με την Aegean bonus visa προφανώς θα γίνεται ανεξάρτητα με το πότε θα πιστωθούν οι πόντοι. Με άλλη κάρτα προφανώς και όχιΑυτό που ρωτάει ο @panlek30 το έχω ρωτήσει στην αρχή της συζήτησης αυτής!
Κάτι άλλο που θέλω να καταλάβω! Αν αγοράσω κάτι από την προσφορά στον Κωτσοβολο και πάρω τους 50.000 θα πιστωθούν λέει τον Γενάρη του 2020, άρα θα μπορούν να γίνουν μίλια εφόσον η αγορά έγινε τώρα;