tatooine
Member
Πόσα La Prairie πχιά;
Πόσα La Prairie πχιά;
Οταν βαλει +30.000 bonus σαν τον Κωτσο με τα κλιματιστικα και τις τηλεορασεις αυτα.Πόσα La Prairie πχιά;
ή επι 100 που βαζει και ο Κωτσοβολος !!!!Οταν βαλει +30.000 bonus σαν τον Κωτσο με τα κλιματιστικα και τις τηλεορασεις αυτα.
Εχθές με πήραν τηλέφωνο απο την Άλφα για να μου πούνε οτι οι πόντοι που πιστώθηκαν στο λογαριασμό χ1 είναι σωστοί και αναρωτιόντουσαν για πιο πράγμα έχω κάνει αίτημα αφού έχω πάρει τους πόντους. Η υπάλληλος στην Άλφα είχε πλήρη άγνοια οτι έχουν συνεργασία με την e-table και ποια είναι αυτή η συνεργασία...Πριν λίγο μπόρεσα να βγάλω γραμμή με την Άλφα και μυ είπαν οτι θα το δουν και θα μου απαντήσουν.
Θα μπεις στο λογαριασμό σου miles & bonus απο την ιστοσελίδα ή την εφαρμογή της Aegean, μετά θα πας κάτω κάτω εκεί που φαίνεται η κάρτα σου. Θα πατήσεις "Μετατροπή Bonus πόντων σε μίλια" και θα ακολουθήσεις τα βήματα.ναι αυτο εννοω
Σήμερα δεν με πήραν τηλέφωνο, αλλά μου έβαλαν τους άλλους μισούς πόντους που μου χρωστούσαν συν 100 πόντους ακόμα. Τους 100 πόντους δεν κατάλαβα γιατί μου τους έβαλαν. Μπορεί για να με γλυκάνουν, καθώς εχθές τους είπα ότι δεν πρόκειται να ξανά κάνω κράτηση απο το e-table. Αλλά γενικά έχουν αποδείξει ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται, οπότε πιστεύω ότι τους έβαλαν γιατί κατάλαβαν ότι έκανα τη κράτηση απο την εφαρμογή τους, ενώ την είχα κάνει απο e-table απευθείας.Στο τρίτο τηλέφωνο καίγονται! Άν είναι να παίρνω τους πόντους χ1 δεν πρόκειται να ξανά κάνω κράτηση απο την e-table, μπορώ να τους παίρνω τρώγοντας σε όποιο εστιατόριο που αρέσει εμένα περισσότερο. Και πολύ ασχολήθηκα.
Οι ποντοι του e table και οι ποντοι συστασης στο alpha bonus app μετατρεπονται ακομη και σε μενα.Σήμερα δεν με πήραν τηλέφωνο, αλλά μου έβαλαν τους άλλους μισούς πόντους που μου χρωστούσαν συν 100 πόντους ακόμα. Τους 100 πόντους δεν κατάλαβα γιατί μου τους έβαλαν. Μπορεί για να με γλυκάνουν, καθώς εχθές τους είπα ότι δεν πρόκειται να ξανά κάνω κράτηση απο το e-table. Αλλά γενικά έχουν αποδείξει ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται, οπότε πιστεύω ότι τους έβαλαν γιατί κατάλαβαν ότι έκανα τη κράτηση απο την εφαρμογή τους, ενώ την είχα κάνει απο e-table απευθείας.
Οι πόντοι αυτοί μετατράπηκαν σε μίλια όλοι!
Επίσης πρόσεξα ότι σήμερα στην εφαρμογή μπόνους της Άλφα οι πόντοι που μου έβαλαν έχουν δίπλα το εικονίδιο της e-table (σαν συνεργάτες που είναι), ενώ οι αρχικοί πόντοι που πιστωθηκαν χ1 όχι.
Ναι και σε μένα μετατραπηκαν οι πόντοι απο το e-table. Όμως οι επιπλέον 100 πόντοι που μου έβαλαν στο άσχετο εικάζω ότι έχουν να κάνουν με τους 100 επιπλέον πόντους που παίρνεις αν κάνεις κράτηση απο την εφαρμογή μπόνους της Άλφα στο e-table και όχι απευθείας απο την εφαρμογή του e-table. Απο προηγούμενη κράτηση μέσω της εφαρμογής της Άλφα οι έξτρα πόντοι αυτοί δεν γίνονταν μίλια. Τώρα αυτοι οι έξτρα πόντοι (χωρίς να ξέρω τι είναι ακριβώς) έγιναν μίλια.Οι ποντοι του e table και οι ποντοι συστασης στο alpha bonus app μετατρεπονται ακομη σε μενα.
Ναι, το θυμάμαι που το έχεις πει. Εμένα σήμερα μου έβαλαν τους άλλους μισούς πόντους που μου χρωστούσαν και άλλους 100 στο ξεκουδουνο. Οποιαδήποτε τέτοια "στραβη" ευπρόσδεκτη!Οταν γινεται στραβη, συχνα μπαινουν ποντοι ×2. Το 'χω παθει και στο e table και στον Κωτσο.