Alpha bank bonus

MerNion

Member
Για αρχη ετοιμασου να μην σου περνιουνται οι ποντοι bonus.. υπαρχει θεμα με την καινουρια αυτη καρτα και δεν περνιουνται οι ποντοι απο τις συναλλαγες... θα πιστωθουν φανταζομαι κααααααποια στιγμη στο μελλον

Επόμενο Ταξίδι
Νότια Κορέα
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Επίσης για κάρτες που έχουν αλλάξει σε platinum και δεν είναι καινούργιας εκδόσεως, δεν ισχύει η απόκτηση των 8.000 πόντων.

paefstra

Member
Επίσης για κάρτες που έχουν αλλάξει σε platinum και δεν είναι καινούργιας εκδόσεως, δεν ισχύει η απόκτηση των 8.000 πόντων.
Ε καλα, δεν περιμεναμε απο κει. Αν θελω 8000 ποντους, την κοβω του χρονου και βγαζω αλλη...

MerNion

Member
Καλα εγω θα τους απαιτησω γιατι δεν λεει πουθενα οτι αφορα μονο νεες καρτες καινουριας εκδοσης. Ή το λεει καπου και δεν το εχω δει; Λ

pan82

Member
Ε καλα, δεν περιμεναμε απο κει. Αν θελω 8000 ποντους, την κοβω του χρονου και βγαζω αλλη...
Κι εγώ τη περιμένω από μέρα σε μέρα. Βεβαια από τη στιγμή που η alpha θεωρεί τη κάρτα ως καινούργια και σου αλλάζεις τους όρους χρήσης με τους καινούργιους (τόσο όσον αφορά το ύψος της συνδρομή όσο και το όριο των 2000€ αγορών το έτος για τη μη πληρωμή αυτής) θα έπρεπε να σου δίνει και τα έξτρα της νέας κάρτας (8000 πόντους).
Μη ξεχνάμε ότι στην αντικατάσταση της notos amex με notos visa στο χαρτί μου λέει ότι συνεχίζονται οι ίδιοι όροι με τη παλιά χωρίς κανένα αστερίσκο όπως στη platinum για το δεύτερο χρόνο. Άλλα άλλα μέτρα και άλλα σταθμά για δύο amex που αντικαθίστανται για τον ίδιο λόγο...

paefstra

Member
Μη ξεχνάμε ότι στην αντικατάσταση της notos amex με notos visa στο χαρτί μου λέει ότι συνεχίζονται οι ίδιοι όροι με τη παλιά χωρίς κανένα αστερίσκο όπως στη platinum για το δεύτερο χρόνο. Άλλα άλλα μέτρα και άλλα σταθμά για δύο amex που αντικαθίστανται για τον ίδιο λόγο...
Δεν εχουν ομως τα ιδια προνομια... Τελος παντων, καρτες εξυπηρετησησης ειναι , δεν διαλεγουμε εμεις τους ορους.

adiaforos

Member
Σημερα ηρθε η Platinum Mastercard
Και ω, ναι! Μετα απο εναν χρονο δωρεαν χρησης θα μου φορτωσουν τα 80 της συνδρομης. Μετα απο 15 χρονια κομμουνιστικων ορων δωρεαν χρησης, ερχεται τελος εποχης και θα εξετασω το κοψιμο (εκτος αν το κουπονι των 50 ευρω στην Αιγαιου μου φανει χρησιμο) και θα βασιστω στα αλλα κομμουνιστικα προπυργια των καρτων που αντεχουν ακομη το ανηλεες σφυροκοπημα...
Εμένα θα μου στείλουν την Gold Mastercard σε αντικατάσταση της Blue, με συνδρομή από το δεύτερο έτος 30€ αντί 50€ που ισχύει κανονικά. Ήλπιζα να μου στείλουν την Platinum, η οποία θεώρησα (μάλλον κακώς) ότι θα είχε κι αυτή κάποια έκπτωση, οπότε με τα 50€ της Aegean συνέφερε. Απ' όσο μου είπαν, platinum στέλνουν μόνο σε όσους είχαν ήδη και gold κάρτα στην τράπεζα, αλλά αμφιβάλλω για το κατά πόσο αυτό είναι ακριβές...

pan82

Member
Εμένα θα μου στείλουν την Gold Mastercard σε αντικατάσταση της Blue, με συνδρομή από το δεύτερο έτος 30€ αντί 50€ που ισχύει κανονικά. Ήλπιζα να μου στείλουν την Platinum, η οποία θεώρησα (μάλλον κακώς) ότι θα είχε κι αυτή κάποια έκπτωση, οπότε με τα 50€ της Aegean συνέφερε. Απ' όσο μου είπαν, platinum στέλνουν μόνο σε όσους είχαν ήδη και gold κάρτα στην τράπεζα, αλλά αμφιβάλλω για το κατά πόσο αυτό είναι ακριβές...
Tυχερός είσαι φίλε μου, κι εμείς στη gold ελπίζαμε αλλά ήθελε το 80αρι της η alpha. Να δω από ποιους θα το πάρει γιατί όποιον ξέρω θα τη κόψει. Ίσως αν δουν μαζικά αιτησεις διακοπής κόψουν τα κουπόνια της aegean και την αφήσουν στα 30€ που και πάλι αφού έχω άλλες 3 free και την aegean δωρεάν με 2000€ το έτος θα το σκεφτόμουν να τη κρατήσω

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αυτά τα κουπόνια τα έχει δει κανείς;

pan82

Member
Αυτά έρχονται μετά τη πληρωμή των 80€ με κωδικό σε sms το γράφει στους όρους. Οπότε ακόμα πρέπει να κλείσεις το πρώτο χρόνο. Εγώ που ανανεώνω κάθε Δεκέμβρη τη blue και λέει διατηρούνται οι παλιοί όροι το πρώτο χρόνο, ως πρώτο χρόνο εννοεί από τώρα ως το Δεκέμβρη οπότε Δεκέμβρη θα πέσει και το 80αρι στο λογαριασμό για το δεύτερο χρόνο λογικα;
Να περιμένω να πέσει και μετά κανω αιτημα διακοπής λογικά δε θα υπάρχει θέμα φαντάζομαι

paefstra

Member
Συμφωνα με την επιστολη, λεει 2 εκπτωτικους κωδικους συνολικης αξιας 50 ευρω που θα αξιοποιηθουν σε ολο το δικτυο εντος 6μηνου.
Αν τους στειλει μαζι, αντε και κλεινω 2 εσωτερικου ταυτοχρονα.
Αν τους στειλει χωριστα, τι να τους κανω αφου συχνα ταξιδευω μετα τεκνου και θα πρεπει να φαω μιλια για το δευτερο εισιτηριο η να το αγορασω σε κανονικη τιμη...Αν βαλει και κανενα ορο οτι πρεπει να ειναι πηγαινε ελα το ταξιδι για να περασει ο κωδικος, χαιρετα μου τον πλατανο.

pan82

Member
Συμφωνα με την επιστολη, λεει 2 εκπτωτικους κωδικους συνολικης αξιας 50 ευρω που θα αξιοποιηθουν σε ολο το δικτυο εντος 6μηνου.
Αν τους στειλει μαζι, αντε και κλεινω 2 εσωτερικου ταυτοχρονα.
Αν τους στειλει χωριστα, τι να τους κανω αφου συχνα ταξιδευω μετα τεκνου και θα πρεπει να φαω μιλια για το δευτερο εισιτηριο η να το αγορασω σε κανονικη τιμη...Αν βαλει και κανενα ορο οτι πρεπει να ειναι πηγαινε ελα το ταξιδι για να περασει ο κωδικος, χαιρετα μου τον πλατανο.
https://www.alpha.gr/-/media/alphag...hash=66FB5098347EC60B7C366572122540CD3FB72C5A
Όχι ειναι και για απλή μετάβαση για για μετ επιστροφής συμφωνα με τους ορους απλά ενα κουπόνι ανα κράτηση λεει. Βέβαια τότε ο καθένας θα έβγαζε δυο διαφορετικά εισιτήρια πηγαινε και επιστροφή ξεχωριστά για να μπορεί να περάσει και τα δυο κουπόνια σε ενα ταξίδι...
Αυτό δε κατάλαβα τι εννοεί
Δεν υπάρχει η δυνατότητα χρησιμοποίησης της προσφοράς κατά τη διαδικασία κράτησης από το Low Fare Calendar.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.390
Νεότερο μέλος
kostasdano

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom