Alpha bank bonus

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν εχω λαβει ουτε επιστολη ουτε την καρτα ακομη.
Ομως στο My Alpha Wallet σημερα συνδεθηκε αυτοματα η Platinum Mastercard που θα αντικαταστησει την Premium American Express.
Διαβαζω στα στοιχεια της νεας καρτας οπως φαινονται στο wallet οτι ειμαι μελος απο το 200? που απεκτησα την Amex, οτι ειναι αυτοματα συνδεδεμενη με τον λογαριασμο μου και με τους ιδιους ορους πληρωμης οπως η Amex. Συνεπως συνεχιζεται η ιδια συμβαση με τους ιδιους ορους που υπεγραψα τοτε.
Τα ίδια ακριβώς κι εγώ, τώρα που το κοίταξα. Πολύ χρήσιμο το ποστ σου.

jimp

Member
Σε εμένα που έχω την Vodafone bonus amex δεν μου γράφει τίποτα, ούτε μήνυμα μου ήρθε. Στη μητέρα μου που έχει την Blue της ήρθε και εμφανίστηκε και στο προφίλ η platinum.

MerNion

Member
Και εμένα μου ήρθε η platinum mastercard σε αντικατάσταση της premium bonus amex και η συνοδευτική επιστολή λέει δωρεάν για τον πρώτο χρόνο και μετά 80 ευρώ τον χρόνο!!!!!
Επίσης μου εκδόθηκε και την περιμένω η notos visa σε αντικατάσταση την notosgalleries amex, περιμένω να δω αν λέει κάτι ουσιαστικό γι' αυτή η συνοδευτική επιστολή.

paefstra

Member
Εχω μια απορια: ποσα μιλια αγοραζεις με 80 ευρω τον χρονο απο το σαιτ της Miles and bonus?
Απο ποιο σημειο συμφερει να χρεωνεσαι τη συνδρομη αντι να τα σκασεις απ' ευθειας στη Aegean η στον Κωτσοβολο για να παρεις ταμπλετ η κινητο η τηλεοραση που θα ξαναπουλησεις?

Επόμενο Ταξίδι
Νότια Κορέα
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Εγώ θα κάνω ένα ωραίο mail παραπόνων στο οποίο θα εξηγώ ωραία και όμορφα ότι μας υποσχέθηκαν τα ίδια προνόμια και η συνδρομή των 80€, δεν είναι καθόλου το ίδιο προνόμιο. Επίσης πρέπει να ενημερωθούμε αν η συνδρομή επιστρέφεται αν υπάρχει μεγάλος τζίρος στην κάρτα.

Επίσης να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου λέγοντας πχ ότι η συνδρομή "πάει" στα 30€ αν ας πούμε χρησιμοποιηθούν τα κουπόνια των 50€ στην Aegean :haha: και σου μένουν και οι χ8 πόντοι!

paefstra

Member
Σορι, αλλα εδω και 10+ χρονια εχω την amex peemium χωρις καθολου συνδρομη. Αντε να την κρατησω τον δωρεαν χρονο. Μετα προτιμω να τα ακουμπαω μια φορα τον χρονο (και πολυ λεω, μου φτανει και ανα διετια) και να γινω χαι τεκ ρομποκοπ, ακομη κι αν δεν μεταπωλησω τον εξοπλισμο, και παλι πιο πολλα μιλια θα παρω απο τη διαφορα μεταξυ ×4 και ×8.

Επόμενο Ταξίδι
Νότια Κορέα
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Χωρίς να να θέλω να διαφωνήσω και μιλώντας με ένα πολύ πρόχειρο παράδειγμα, το x8 της Platinum - πρώην AMEX, δεν μπορεί να νικηθεί.

Αν πχ. ξοδεύει κάποιος 5000€ το χρόνο και έχει την x4 κάρτα, θα πάρει 20000 πόντους ενώ με την x8 θα πάρει 40000.

Τώρα, για να ισχύει αυτό που λες, θα πρέπει για να καλύψεις την διαφορά των 20000 πόντων, είτε να κάνεις με την x4, 5000€ συναλλαγή είτε να αγοράσεις κάτι από τον Κοτσωβολο σε τρελή προσφορά πόντων που σίγουρα θα έχει πολύ παραπάνω από τα 80€ της συνδρομής.

MerNion

Member
Κάτσε να δούμε πότε θα μας έρθουν και αυτά τα κουπόνια της Aegean γιατι λέει οτι έρχονται με την έκδοση της κάρτας αλλά η κάρτα μου έχει εκδοθεί εδώ και μια εβδομάδα, την έχω παραλάβει εδώ και 2 μέρες και ακόμα τίποτα σε sms για κουπόνια... Επίσης τους 8000 πόντους θα τους πάρουμε ή οχι;

paefstra

Member
Τώρα, για να ισχύει αυτό που λες, θα πρέπει για να καλύψεις την διαφορά των 20000 πόντων, είτε να κάνεις με την x4, 5000€ συναλλαγή είτε να αγοράσεις κάτι από τον Κοτσωβολο σε τρελή προσφορά πόντων που σίγουρα θα έχει πολύ παραπάνω από τα 80€ της συνδρομής.
Προφανως και εννοω Κωτσοβολο. Και μεταπωλεις το γκατζετ που αγοραζεις.
Δεν αξιζει για διαφορα 20.000 μιλιων ετησιως και 80 ευρω στον βροντο, καλυτερα μια παλαβη προσφορα καθε 2 χρονια και, αν αξιζει τον κοπο και ειναι χρησιμο το γκατζετ, το κραταω κιολας,το χαριζω, μενει κατι.

paefstra

Member
@Δημήτρης X. επειδη λες οτι αν αγορασω κατι απο Κωτσοβολο θα δωσω πολυ παραπανω απο τα 80 ευρω της συνδρομης...
Τυχαιο παραδειγμα: αυτη τη στιγμη τρεχει οπως καθε χρονο η προσφορα εξτρα ποντων για aircondition. Αν αποφασισω να ανανεωσω ενα κλιματιστικο, παιρνω τους επιπλεον 20.000 ποντους της χρονιας και με τη
Visa. Δεν αξιζει να χρεωνομαι αλλα 80 ευρω τον χρονο για αυτο απο 0 σημερα, θα ηταν σαν να αγοραζα το κλιματιστικο 80 ευρω πιο ακριβα. Πιο φτηνα κοστιζει το να μη χρεωνομαι τη συνδρομη και καλυπτω τη διαφορα των ποντων με μια αγορα.
Εξτρα το οτι θα εχω ενα καλυτερο μηχανημα στο σπιτι στην τελικη κι οχι αερα κοπανιστο στην τραπεζα για συνδρομη.
Αυτο φυσικα ισχυει για μενα που για τις δικες μου αναγκες τα μιλια που χρειαζομαι ετησιως εχουν "ταβανι", εφοσον δεν βγαινω απο Ευρωπη. Ακομη κι αν μαζεψω μιλια για Αυστραλια, δεν θα παω. Αν χρειαζομαι επιπλεον 20.000 τον χρονο, τα παιρνω και με τις προσφορες ×10 η ×2 για ολες τις καρτες που ετρεξαν το 2019.

Last edited:

skgguy

New Member
Καλησπέρα σε όλους,

Και οι 2 απόψεις είναι πολύ λογικές και βγάζουν νόημα ανάλογα με τη χρήση.

Το ερώτημα για μένα είναι: Είπε ή οχι η τράπεζα ότι θα δώσει την νέα κάρτα με ίδιους όρους;
Άρα, όσοι είχαμε την AMEX με δωρεάν συνδρομή δεν θα έπρεπε να συνεχιστεί η σύμβαση με δωρεάν συνδρομή;

Τι λέτε;

fotast

Member
Ο τραπεζικός μεσολαβητής καλύπτει και τις κάρτες από ότι βλέπω.Αξίζει τον κόπο να το κυνηγήσει κανείς;Τι λέτε;Η η τράπεζα θα πει ότι άλλαξε ο εκδότης της κάρτας και δεν έχει υποχρέωση για ίδιους όρους;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.388
Νεότερο μέλος
Ioanna22

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom