Δημήτρης X.
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Νότια Κορέα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νεπάλ
Το box κατά κύριο λόγο είναι για να παραγγέλνεις από τοπικά μαγαζιά που έχουν ήδη μεταφορείς και όχι για το delivery καθεαυτό.
Ευχαριστώ πολύ@gkalla αν εισαι νεος στο μαζεμα bonus, το BOX δινει ×4 για ντελιβερι φαγητου επισης, καθως και μερικα εξτρα γιγα στην Cosmote με καθε παραγγελια.
Ο Σκλαβενίτης δεν συνεργαζόταν με την efood; Πήγε στην Box τώρα;Επισης μπορεις και απο Σκλαβενιτη μεσω του BOX ×4, αλλα νομιζω οτι ειδα πως θελει μεγαλο σχετικα λογαριασμο για τα ψωνια.
Ο,τι δεν ειναι ΑΒ το μπερδευω. Μασουτης ειναι.Ο Σκλαβενίτης δεν συνεργαζόταν με την efood; Πήγε στην Box τώρα;
Δεν τον βλέπω πάντως. Μασούτη και Κρητικό βλέπω.
Όταν παίρνω από box ερχεται ο ντελιβερας του καταστήματος. Δεν έχει δικούς του διανομείς το box. Τουλάχιστον όχι στην περιοχή μου. Και η έκπτωση που σου δίνει με κωδικό deals for you δε τη χρεώνεται το κατάστημα. Η Cosmote καλύπτει το αντίτιμο. Το μαγαζί πληρώνεται κανονικά.Παρα πολυ εδω και λιγους μηνες. Η @Mary Stardust μου το εμαθε.
Πολλα γιγα δωρο, τα οποια περναω στο καρτοκινητο του γιου μου για να του εχω basic προγραμμα και πολλες εκπτωσεις.
Το Wolt μου ζητάει σπο 2 έως 3,50 ευρώ plus για να φέρει φαγητό στο σπίτιΠάρα πολύ συχνά, κυρίως λόγω της συνεργασίας με την cosmote και των συνεχών εκπτώσεων που προσφέρει. Ωστόσο η Wolt έχει πολύ περισσότερες (και ακριβότερες) επιλογές, ακόμη και για μένα μου μένω στο κέντρο, φαντάζομαι σε συνοικιακό επίπεδο είναι ακόμη μεγαλύτερη η διαφορά
Μου έβαλαν σήμερα τους πόντους από τον ΑΒ. Η τελική αναλογία είναι περίπου 1:5,6. Άλλα αντί άλλων. Ελπίζω στο μέλλον να ξανακάνουν τέτοια λάθη…Ο,τι δεν ειναι ΑΒ το μπερδευω. Μασουτης ειναι.
δεν εχει σχεση με ταξιδια, αλλα υπαρχει προσφορα σε bp πρατηρια. Με 5.000 ποντους παιρνεις αντι για εκπτωση 25€ κουπονι! πολυ καλη προσφορα! πρεπει ομως να κατεβασεις το application της alpha bonus
...τα οποία σε 2 μέρες εξαντλήθηκαν.δεν εχει σχεση με ταξιδια, αλλα υπαρχει προσφορα σε bp πρατηρια. Με 5.000 ποντους παιρνεις αντι για εκπτωση 25€ κουπονι! πολυ καλη προσφορα! πρεπει ομως να κατεβασεις το application της alpha bonus
Mα αν θέλεις να πας ταξίδι με το αυτοκίνητο ομως;;;τι ειπες τωρα σε ταξιδιωτικο site
Αυτή τη στιγμή δε με αφήνει καν να μεταφέρω σε κάρτα άλλου. Είναι προσωρινό άραγε;Έχει δοκιμάσει κάποιος πρόσφατα (από 30/1) να μετατρέψει πόντους που έχουν μεταφερθεί από άλλη κάρτα Alpha σε μίλια μέσω της Aegean Bonus Visa?