mourohavlos
Member
Έχει καιρό που δε δίνει. Έχει ξαναναφερθείΤο Top up της Revolut δεν μου έδωσε ποντους . Οι τελευταιοι ποντοι που ελαβα ηταν τον Σεπτεμβριο.
Έχει καιρό που δε δίνει. Έχει ξαναναφερθείΤο Top up της Revolut δεν μου έδωσε ποντους . Οι τελευταιοι ποντοι που ελαβα ηταν τον Σεπτεμβριο.
ευχαριστώΈχει καιρό που δε δίνει. Έχει ξαναναφερθεί
εμένα μου δίνει κάθε φορά.. περίεργο αυτό που λες.ευχαριστώ
Τι συναλλαγή ήταν; top up;εμένα μου δίνει κάθε φορά.. περίεργο αυτό που λες.
πρόσφατη συναλλαγή πριν τις γιορτές.
βρήκα και μια άλλη από αρχές Γενάρη.
φορτίζω μέσω αππλ πεϊ για ευκολία και μου εμφανίζει ότι παραπάνω συν τη λέξη ίντερνετ και φυσικά ότι η συναλλαγή έγινε μέσω αππλε πεϊ.Τι συναλλαγή ήταν; top up;
Μας δινει η Καντηλαναφτρα voucher 200 ευρω για αγορα υπολογιστη για να κανουμε τηλεκπαιδευση 1,5 χρονο αφου την αρχισαμε. Αργησες, κυρα μου. Τωρα πρεπει να παρω κι αλλον? Για να δουμε αν θα βαλει ο Κωτσος δολωμα για να παρει το μεριδιο της αγορας (μιλαμε για εκατονταδες χιλιαδες εκπαιδευτικους)Πηρα τα μιλια του Κωτσου απο τα pc. Μαλιστα ο 2ος υπολογιστης αγοραστηκε μισοτιμης με εκπτωτικο voucher, αλλα μου εδωσε τα bonus της αρχικης τιμης ×50, κατι που δεν περιμενα.
παντα σε συμπαθουσα! Αλλα τωρα με το "καντηλαναφτρα" εγραψες!!! κοιτα, αν μπορεις να ενωσεις 2 200αρια εχει καλως , αλλιως παιρνεις ή μια καλη οθονη, ή ενα καλο tower!Μας δινει η Καντηλαναφτρα voucher 200 ευρω για αγορα υπολογιστη για να κανουμε τηλεκπαιδευση 1,5 χρονο αφου την αρχισαμε. Αργησες, κυρα μου. Τωρα πρεπει να παρω κι αλλον? Για να δουμε αν θα βαλει ο Κωτσος δολωμα για να παρει το μεριδιο της αγορας (μιλαμε για εκατονταδες χιλιαδες εκπαιδευτικους)
Ολες οι σκεψεις οδηγουν σε κατι τετοιο με 200 ευρω.παντα σε συμπαθουσα! Αλλα τωρα με το "καντηλαναφτρα" εγραψες!!! κοιτα, αν μπορεις να ενωσεις 2 200αρια εχει καλως , αλλιως παιρνεις ή μια καλη οθονη, ή ενα καλο tower!
Κάτσε πρώτα να μας τα δώσει...!! Εγώ δεν το δένω και κόμπο. Έκλαψα με το <<καντηλαναφτρα>>.Μας δινει η Καντηλαναφτρα voucher 200 ευρω για αγορα υπολογιστη για να κανουμε τηλεκπαιδευση 1,5 χρονο αφου την αρχισαμε. Αργησες, κυρα μου. Τωρα πρεπει να παρω κι αλλον? Για να δουμε αν θα βαλει ο Κωτσος δολωμα για να παρει το μεριδιο της αγορας (μιλαμε για εκατονταδες χιλιαδες εκπαιδευτικους)