Εγω εξαργυρωνω τα ορφανα bonus στον ΟΣΕ που ειναι καλο το rate οταν μαζευονται.Αμα δε μετατρέπονται σε μιλια τι να λεει?
Δεν το πρόσεξα! Δεν μετατρέπονται και σε μίλια βλέπω; Φυσικό αέριο τότε...όταν έχει ξανά προσφορά με μίσους πόντους!Τον Γενάρη δεν έγραφε το banner ότι μπαίνουν; Υπομονή.
μέχρι 100ml για να το ταξιδέψεις κιόλας.Μπορείς να πάρεις ένα αφρόλουτρο
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ BONUS
Θα συμφωνήσω μαζί σου (έστω και για πρώτη φορά )δεν ισχύει αυτό που σου είπανε. ότι αγοράσεις είναι επί 20. μπήκαν οι πόντοι από αξεσουάρ που αγόρασα ηλεκτρονικά στο σύνολο των αγορών μερικά δεν είχαν τη λεζάντα. το τμήμα εξυπηρέτησης του Κώτσου έχει μαύρα μεσάνυχτα.
Ισχύει μόνο για κάρτες Mastercard όμως... βιάστηκα να χαρώ×20 ποντοι στον Hondo απο 1-15 Δεκεμβρη!
Αντε, γιατι πηξαμε στα εξοδα στον Κωτσο.
Εγκληματιες. Τζαμπα χαρηκα. Μετατρεπονται πλαγιως μονο. Θα το δω, εχω κι εγω Μαστερ αλλα βαριεμαι τα περιπλοκα πραγματα.Ισχύει μόνο για κάρτες Mastercard όμως... βιάστηκα να χαρώ
Βασικά έχω και κάρτα bonus Μastercard αλλά τη τελευταία φορά που επιχείρησα να μεταφέρω τους πόντους στη Aegean bonus visa μου είπαν δε μεταφέρονται/δε μετατρέπονται, δε θυμάμαι καλά να πω την αλήθεια. Ουφ