Alitalia night special...-15%

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Χρησιμοποιήστε τον κωδικό: HALL23GR [/SIZE]
Αγοράστε online το εισιτήριό σας από την Alitalia μέχρι τις 08:00 η ώρα της 24/10/13 και επωφεληθείτε ειδικής έκπτωσης. 15% ΕΚΠΤΩΣΗ σε όλα τα δρομολόγια Ιταλίας, τα διεθνή και τα υπερατλαντικά δρομολόγια που πραγματοποιούνται από την Alitalia (οι πτήσεις Air One συμπεριλαμβάνονται), με εξαίρεση τις πτήσεις για Η.Π.Α, Καναδά, Γαλλία και Ολλανδία.
Αυτή η προσφορά ισχύει για αναχωρήσεις από Ελλάδα, για ταξίδια μεταξύ 08/11/13 και 31/03/14 (τελευταία ημερομηνία επιστροφής).
http://www.alitalia.com/gr_el/special_offers/Promo_Night_Special.aspx

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Τσιγκουνιές και στις εκπτώσεις;
δεν καταλαβαινω τι εννοεις. θα ηθελες κατι αλλο? η πολιτικη της εταιρειας αυτη ειναι. οι εκπτωσεις γινονται συνεχως και αναλογα την εποχη, τη ζητηση κλπ κλπ. η προηγουμενη ηταν για μικροτερο χρονικο διαστημα. δεν ειναι η πρωτη φορα και ουτε η τελευταια με -15% και μου φαινεται μια χαρα τωρα.. αν σου φαινεται μικρο το ποσοστο δοκιμαζεις αλλη εταιρεια ή περιμενεις κατι καλυτερο. απλα.

andreaslll

Member
Εννοώ ότι είναι σχετικά λίγο το 15%, μου ακούγεται κάπως τσιγκούνικο την ίδια στιγμή που βγαίνουν συνέχεια καλύτερες προσφορές.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
την ίδια στιγμή που βγαίνουν συνέχεια καλύτερες προσφορές.
σαν? γιατι τα 109 για Ρώμη όλες τις μέρες, με αποσκευη εννοειται, εμενα μου ακουγεται η καλυτερη προσφορα, αυτη την εποχη παντα. αν εχεις κατι υποψη σου, πολυ ευχαριστως να το μαθουμε κι εμεις.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Samion, γιατί οι εξαιρέσεις στις πτήσεις προς ΗΠΑ κλπ.? Θυμάμαι πέρισυ είχα πάει με μια εξευτελιστική τιμή + 20% έκπτωση με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ πτήση Νέα Υόρκη, αλλά ήταν βέβαια codeshare με DELTA, οπότε δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό.. Απ' ότι ξέρω όμως φέτος δεν έκαναν κάτι αντίστοιχο..

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
γιατί οι εξαιρέσεις στις πτήσεις προς ΗΠΑ κλπ.? Θυμάμαι πέρισυ είχα πάει με μια εξευτελιστική τιμή + 20% έκπτωση με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ πτήση Νέα Υόρκη, αλλά ήταν βέβαια codeshare με DELTA, οπότε δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό.. .
το βρηκες. για την ακριβεια με τη Delta, AF/KLM υπάρχει joint venture..οπότε οι κανονες δεν μπαινουν στο Fiumicino...

jimp

Member
σαν? γιατι τα 109 για Ρώμη όλες τις μέρες, με αποσκευη εννοειται, εμενα μου ακουγεται η καλυτερη προσφορα, αυτη την εποχη παντα. αν εχεις κατι υποψη σου, πολυ ευχαριστως να το μαθουμε κι εμεις.
Και η aegean μεσα μαρτιου χωρις αποσκευη 145 και με αποσκευη αλλα 40 στον golight ναυλο. Αν επιλεξει καποιος flex παει στα 225.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.949
Μέλη
39.654
Νεότερο μέλος
George_00

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom