• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Alitalia 15% promo weekend

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Να ζήσει η Αλιτάλιααααα!!!

vlassis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περου-Χιλη
Δεν άντεξα..κτύπησα μια new york με -15%.... αφού έχασα την Punta Cana :)) Άντε και καλά μας ταξίδια.

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Ουτε εγω αντεχω,λεω να κλεισω ενα διημερο στο μαγευτικο Ναυπλιο :p Οτι μπορει ο καθενας!!Καλα να περασεις Βλασση!!!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Επανάληψη του Promo weekend..

επαναλάμβανεται η προσφορά γι αυτό το ΣΚ..και για ταξίδια ως 30/11.
στα 83Ε το Αθήνα-Ρώμη, ιστορικό χαμηλό..
Χρησιμοποιήστε τον κωδικό: we15GR

Αυτή την εβδομάδα σάς επιφυλάσσουμε μία προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε.
Αγοράστε online από τις 12:00 της 20 Ιουλίου μέχρι τις 12:00 της 23ηςΙουλίου 2012.
Η έκπτωση του 15% ισχύει στην τελική τιμή του εισιτηρίου (συμπεριλαμβανομένων των φόρων, τελών και επίναυλου καυσίμων), σε όλους τους προορισμούς του δικτύου της Alitalia που θα αγορασθούν στις θέσεις Classica – Economy, Ottima και Magnifica – Business, με εξαίρεση την Premium Economy - Classica Plus. Η προσφορά ισχύει για να ταξιδέψετε από 1 Σεπτεμβρίου 2012 μέχρι 30 Νοεμβρίου 2012.
Promo Weekend | Alitalia
(πώς είπατε, δεν θα εχουμε προσφορές φέτος?:D)

Christos1982

Member
Επόμενο Ταξίδι
Los Angeles- L.V - San Fr
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΛΑΣΚΑ
Ρε παιδια, εγω γιατι δεν μπορω να κλεισω με την προσφορα απο το site της Alitalia; Βαζω multiple leg...1/9 Αθηνα-Μαιαμι, 9/9 Νεα Υορκη-Αθηνα....ενω μου βγαζει το ποσο που ειναι να πληρωσω 592 ευρω μαζι με το κουπονι...μετα εμφανιζει μηνυμα οτι καποιο προβλημα υπηρξε..προσπαθειστε αργοτερα...10 φορες εχω κανει τις φορμες..ζαλιστηκα.....Σε απλες ή με επιστροφη τα κλεινει κανονικα....τι στο καλο συμβαινει με τις πολλαπλες....

Christos1982

Member
Επόμενο Ταξίδι
Los Angeles- L.V - San Fr
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΛΑΣΚΑ
Μονο απο Ρωμη δεχεται πολλαπλη για πληρωμη, απο πουθενα αλλου....σκεφτομαι να παρω στην Alitalia αλλα το ΣΚ ειδα οτι δεν λειτουργει το τηλεφωνικο κεντρο....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom