Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
335 δεν είναι 284, αλλά δεν είναι και πολλά...Άργησες πολύ.
μόνο για Την Αιώνια...τι να τις κάνεις τις άλλες πόλεις?Θα έχει απευθείας σύνδεση η Alitalia?
335 δεν είναι 284, αλλά δεν είναι και πολλά...Άργησες πολύ.
μόνο για Την Αιώνια...τι να τις κάνεις τις άλλες πόλεις?Θα έχει απευθείας σύνδεση η Alitalia?
1. Μπορείς σίγουρα για τα 2 πρώτα. Και για το 3ο μάλλον ναι.Επειδή με το τηλεφωνικό κέντρο της Alitalia έχω απελπιστεί με την ασχετοσυνη των 1765243 διαφορετικών υπαλλήλων που έχω μιλήσει παρακαλώ για τη βοήθειά σας...
Σε μια εβδομάδα πρόκειται να πραγματοποιήσω ταξίδι Αμερική(LA) με Alitalia/Delta.
Οι πτήσεις έχουν ως εξής: ATH-FCO(Rome) 07:00-08:05 (αναμονή 1:35), FCO-ATL(Atlanta) 09:40-14:55 (αναμονή 3:20), ATL-LOS(Angeles) 18:15-20:03. Το δεύτερο και τρίτο σκέλος της πτήσης είναι code-sharing με τη Delta (ενιαίο εισιτήριο έχω).
Οι ερωτήσεις μου, αν γνωρίζετε:
1) Μπορώ να κάνω web check-in και για τα τρια σκέλη της πτήσης ή θα με αφήσει μόνο για το κομμάτι Αθήνα-Ρώμη;
2) Έλεγχο immigration πού θα περάσω; Στην Ατλάντα; Θα πρέπει να πάρω και βαλίτσες ή θα τις πάρω κατευθείαν στο Los Angeles;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί με τους ιταλογερμανοαγγλοέλληνες που δουλεύουν στο Alitalia call center δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη...
ΥΓ. Και κάτι το οπίο προέκυψε τελείως τυχαία σε μια συνομιλία μου με το call center. Έχοντας κάνει αγορά μέσω του site της Alitalia δε μου ζητήθηκε πουθενά αριθμός διαβατηρίου και ημερομηνία λήξης και μου τον ζήτησε κατα τύχη ένας υπάλληλος, ο οποίος μου είπε ότι πρέπει να έχει δηλωθεί τουλάχιστον 3 μέρες πριν την πτήση. Ότι να 'ναι.
Ελπίζω να πετάξω, τι να πώ...
Σε πρόσφατο εισιτήριο της Alitalia με δύο πτήσεις με συνεργαζόμενες εταιρείες στο πήγαινε (AP, AF) και δύο πτήσεις της Alitalia στην επιστροφή δεν κατάφερα να κάνω web check-in στο πήγαινε (λογικό σύμφωνα με τις εξαιρέσεις του web check-in στο site της Alitalia, Web check-in details|) αλλά ούτε στην επιστροφή (παράλογο αφού οι πτήσεις ήταν αποκλειστικά με Alitalia).1) Μπορώ να κάνω web check-in και για τα τρια σκέλη της πτήσης ή θα με αφήσει μόνο για το κομμάτι Αθήνα-Ρώμη;
Κι εγώ απ'όσα έχω διαβάσει αυτό φανταζόμουν αλλά με δύο εκπροσώπους που μίλησα σήμερα (ο ένας μάλλον Έλληνας και ο άλλος μάλλον Ιταλός) μου είπαν και οι δύο ότι θα πάρω τις βαλίτσες κατευθείαν στο Λος Άντζελες. Άντε να βγάλω άκρη...2. Στην Ατλάντα. Θα πάρεις τις βαλίτσες, θα τις περάσεις από τελωνείο, και μετά θα τις παραδώσεις ξανά για την επόμενη πτήση.
Δεν υπάρχει περίπτωση, ID transfers (international to domestic) μέσα στις ΗΠΑ είναι το ίδιο για κάθε εταιρία. Οι βαλίτσες μπορεί να είναι checked-in μέχρι LAX, αλλά ακόμα κι έτσι τις παραλαμβάνεις, περνάς τελωνείο και τις ξαναπαραδίδεις στην Atlanta.Κι εγώ απ'όσα έχω διαβάσει αυτό φανταζόμουν αλλά με δύο εκπροσώπους που μίλησα σήμερα (ο ένας μάλλον Έλληνας και ο άλλος μάλλον Ιταλός) μου είπαν και οι δύο ότι θα πάρω τις βαλίτσες κατευθείαν στο Λος Άντζελες. Άντε να βγάλω άκρη...
Ένα μικρό feedback τώρα που γυρίσαμε για όποιον πιθανόν το χρειαστεί.Δεν υπάρχει περίπτωση, ID transfers (international to domestic) μέσα στις ΗΠΑ είναι το ίδιο για κάθε εταιρία. Οι βαλίτσες μπορεί να είναι checked-in μέχρι LAX, αλλά ακόμα κι έτσι τις παραλαμβάνεις, περνάς τελωνείο και τις ξαναπαραδίδεις στην Atlanta.
1)διαδωσειςΑπαπαα δεν πάω με αυτούς στα εμιρατα
Θα μου χάσουν τη βαλίτσα και θα μείνω χωρίς κελεμπιες
το σκοτωσα1)διαδοσεις
2)μπορεις να την φορας απ το σπιτι σου.