Μπορείς να ανεβάσεις του Βερολίνου στη Γερμανία (που ήδη υπάρχει κατηγορία).
Για την Τυνησία πρέπει να περιμένουμε την επιστροφή από Αμερική του Dakis για να φτιάξει τη νέα κατηγορία.
Επίσης, θα ήταν καλοδεχούμενα και reviews των συγκεκριμένων προορισμών, αν έχεις βέβαια το χρόνο να ασχοληθείς. Αν ναι, θα σου πω περισσότερες λεπτομέρειες για τη μεθοδολογία που ακολουθούμε.
Μιας και έχω λίγο χρόνο κάτι θα φτιάξω, τη μεθοδολογία την έχω καταλάβει από τα υπόλοιπα reviews... ότι άλλο θες και ότι άλλες λεπτομέρειες μπορείς να μου τις δώσεις από εδώ ή μέσω pm...
Όσον αφορά τα reviews, δεν είναι απαραίτητο να υποτάσσονται στις φόρμες των άρθρων που έχουμε. Αν θέλεις μπορείς να ακολουθήσεις αυτήν την τυποποίηση, ή να γράψεις με το δικό σου τρόπο τις εντυπώσεις σου στα φόρουμ των εντυπώσεων.
Όχι δεν έκανα χρήση κανενός φίλτρου, απλά επειδή η περιοχή είναι στην κυριολεξία σκεπασμένη από τα δέντρα, το φως το ήλιου είναι ελάχιστο. Οπότε για να απεικονίσω το τοπίο ήθελα χρόνο στην φωτογραφική για να «γράψει» την εικόνα, και ως αποτέλεσμα αυτού είναι αυτό το εφέ της ροής του νερού.