1 ατομο. 35' με τρενο. Δωμάτιο σε σπίτι....πόσο έξω από ΝΥ βρήκες με 45ευρώ;;;Kaι διευκρίνησε, πας μόνη ή θα είναι κι άλλο ατομο;;;Ta 45 ευρώ αφορούν το ένα άτομο;;Ψάχνεις για δωμάτιο μέσα σε σπίτι ή για κάτι να είσαι μόνη σου;;
1 ατομο. 35' με τρενο. Δωμάτιο σε σπίτι....πόσο έξω από ΝΥ βρήκες με 45ευρώ;;;Kaι διευκρίνησε, πας μόνη ή θα είναι κι άλλο ατομο;;;Ta 45 ευρώ αφορούν το ένα άτομο;;Ψάχνεις για δωμάτιο μέσα σε σπίτι ή για κάτι να είσαι μόνη σου;;
...σε ποια περιοχή είναι αυτό;;;Πόσο συχνή είναι η συγκοινωνία;;;1 ατομο. 35' με τρενο. Δωμάτιο σε σπίτι.
Πράγματι είναι πολύ καλή περίπτωση και σε πολύ πλεονεκτική θέση αφού πας με τα πόδια σε αρκετά αξιοθέατα. Βέβαια με μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα για τότε που θέλω εγώ μιλάει για 1700 τα δέκα βράδια συν τους φόρους μιλάμε για 2000. Λάθος μου που δε σημείωσα στο αρχικό μου μνμ ότι θα ήθελα να διαθέσω για διαμονή μέχρι 1500 μαζί με τους φόρους. Για αυτό και σκέφτηκα το διαμέρισμα για να γλιτώσω τους φόρους τουλάχιστον και ας τα δώσω εκεί τα 1500.Επειδή κ εγώ πάω νέα Υόρκη από 10-21/5 έψαξα πολύ με airbnb..τελικά έκλεισα με μικρή διαφορά ξενοδοχείο στην περιοχή hell's kitchenκεντρικοτατα κοντά σε όλα με αξιοπρεπή τιμή πολύ μικρότερη από ότι είδα ...Magnuson convention center new York...κοιτα το κ πες μου
Eμεις δίκλινο απλό δίνουμε 1400 που συμπεριλαμβάνονται οι φόροι για 9 βραδιά..κλείσαμε το απλό δίκλινο κ όχι το kingΠράγματι είναι πολύ καλή περίπτωση και σε πολύ πλεονεκτική θέση αφού πας με τα πόδια σε αρκετά αξιοθέατα. Βέβαια με μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα για τότε που θέλω εγώ μιλάει για 1700 τα δέκα βράδια συν τους φόρους μιλάμε για 2000. Λάθος μου που δε σημείωσα στο αρχικό μου μνμ ότι θα ήθελα να διαθέσω για διαμονή μέχρι 1500 μαζί με τους φόρους. Για αυτό και σκέφτηκα το διαμέρισμα για να γλιτώσω τους φόρους τουλάχιστον και ας τα δώσω εκεί τα 1500.
Λέει 39€/μέρα, έβαλα για τρία άτομα 5 διανυκτερεύσεις για τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτέμβρη και μου έβγαλε τιμή ανάλογη του Χίλτον... 909€. Και για ένα άτομο δε βγαίνει φτηνότερα... 802€ για 5 διανυκτερεύσεις, ξενοδοχειάρα κλείνεις με αυτά και μάλιστα κεντρικότατα, στο Μανχάταν και με πρωινάρα που μετά δε θες να φας μέχρι το απόγευμα στην τιμή.Καλησπέρα @ψαράκι , όταν πήγα στην Νέα Υόρκη, έμεινα στο παρακάτω σπίτι (Airbnb). Είναι στην περιοχή North Bergen, NJ. Είχα ολόκληρο το διαμέρισμα στην διάθεση μου. Σε 3' είσαι στην στάση του λεωφορείου που σε πάει στο κέντρο της Νέας Υόρκης. Η ιδιοκτήτρια ήταν πάντα διαθέσιμη και το σπίτι σε πολύ καλή κατάσταση. Το σπίτι είναι σε περιοχή Ισπανόφωνων αλλά ήσυχη (μένουν κυρίως οικογένειες). Ελπίζω να σου αρέσει...
https://www.airbnb.gr/rooms/8413958
Την περίοδο που έψαχνα για διαμονή (Νοέμβρης), τα ξενοδοχεία στο κέντρο της Νέας Υόρκης κόστιζαν από $1800 και πάνω, συν τους φόρους. Εγώ έμεινα στο συγκεκριμένο σπίτι, για 15 μέρες με 800 ευρώ (τελική τιμή).Λέει 39€/μέρα, έβαλα για τρία άτομα 5 διανυκτερεύσεις για τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτέμβρη και μου έβγαλε τιμή ανάλογη του Χίλτον... 909€. Και για ένα άτομο δε βγαίνει φτηνότερα... 802€ για 5 διανυκτερεύσεις, ξενοδοχειάρα κλείνεις με αυτά και μάλιστα κεντρικότατα, στο Μανχάταν και με πρωινάρα που μετά δε θες να φας μέχρι το απόγευμα στην τιμή.