thalia tsif
Member
μια χαρά τιμή..Τώρα έχει για Μάιο 430 και με 2 βαλίτσες. Να περιμένω άραγε?[/QUOT
Last edited by a moderator:
μια χαρά τιμή..Τώρα έχει για Μάιο 430 και με 2 βαλίτσες. Να περιμένω άραγε?[/QUOT
Μια χαρα τιμη και με 2 βαλιτσες, να τα κλεισετε.. Εαν εχετε αναμονη πανω απο 8 ωρες να ζητησετε να σας κανουν κρατηση σε ξενοδοχειο στο Βελιγραδι, οποτε εχετε και την ευκαιρια να δειτε λιγο την ποληΤώρα έχει για Μάιο 430 και με 2 βαλίτσες. Να περιμένω άραγε?
Και μένα μου φαίνεται μιά χαρά. Αυτή η εταιρεία και η Turkish θυμίζουν τις παληές καλές εποχές με τις 2 βαλίτσες στο economy. Η αναμονή στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου παίζει ανάλογα τις μέρες. Οι ημερομηνίες που βλέπω έχουν 2 ώρες στο πήγαινε και 3 στο γύρνα.Μια χαρα τιμη και με 2 βαλιτσες, να τα κλεισετε.. Εαν εχετε αναμονη πανω απο 8 ωρες να ζητησετε να σας κανουν κρατηση σε ξενοδοχειο στο Βελιγραδι, οποτε εχετε και την ευκαιρια να δειτε λιγο την πολη
Εγώ είχα 17 ώρες αναμονή κ κλείσαμε μόνες μας δωμάτιο .Και μένα μου φαίνεται μιά χαρά. Αυτή η εταιρεία και η Turkish θυμίζουν τις παληές καλές εποχές με τις 2 βαλίτσες στο economy. Η αναμονή στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου παίζει ανάλογα τις μέρες. Οι ημερομηνίες που βλέπω έχουν 2 ώρες στο πήγαινε και 3 στο γύρνα.
Το δικαιουσαι απο την Air Serbia και το κλεινουν αυτοι για εσενα, δεν χρειαζοταν να το κλεισετε εσειςΕγώ είχα 17 ώρες αναμονή κ κλείσαμε μόνες μας δωμάτιο .
Γεια σου Σία, πέταξα τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο με Air Serbia.Γεια σας,
Ταξιδεύω αύριο για Βελιγράδι με την εταιρία Air Serbia. Πρώτη φορά ταξιδεύω με την συγκεκριμένη εταιρία και επειδή δεν μου είναι ξεκάθαρες οι πληροφορίες από την ιστοσελίδα της αποφάσισα να ρωτήσω εδώ. Η απορία μου είναι σχετικά με τις χειραποσκευές. Το εισιτήριο μου είναι economy light. Αν κατάλαβα καλά έχω μία 8kg ΚΑΙ ένα προσωπικό αντικείμενο 4kg ή μόνο την 8kg; Έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία με την εταιρία ώστε να μου λύσει την απορία μου;
Ευχαριστώ πολύ!