Εκατοστά, όχι χιλιοστά. Αν έχουν "κουτί" στο gate ίσως να έχεις πρόβλημα, αν δεν έχουν δε θα το καταλάβει κανείς.λες για τρια χιλιοστα να μην σε αφησουν και να πρεπει να δωσεις 30 ευρω να νεα βαλιτσα;
Μην ψαρωνεις βρε
1. δεν παω Σ/Κ αλλα ΠΠΣΚ.Αυτοι που πανε για ενα Σ/Κ ποσα ρουχα μπορει να χρειαστουν ωστε να θελουν χειραποσκευη ?? Παρτε ενα σακο πλατης ρε παιδια
αχαααααα Δεν λεω για σενα μπρε! Λοιπον θα σας ειδοποιησω για την χειραποσκευη μιας και παω νωριτερα1. δεν παω Σ/Κ αλλα ΠΠΣΚ.
2. Τον φωτογραφικο εξοπλισμο που τον βαζεις?
3. Θα επρεπε να προτεινεις τουλαχιστον 4 ζευγαρια παπουτσια για τον καθενα
Επισης στην μπανιερα δεν μπορω να αποχωριστω τα παπακια μου... παιδικη συνηθεια, φαρμακα για παν ενδεχομενο, το μαξιλαρι μου, την κορνιζα με την οικογενειακη φωτογραφια... α ξεχασα και ενα κλιματιστικο για το ενδεχομενο που κανει ζεστη.
διαθέτει σε όλα, το ζήτημα είναι αν μπαίνουν οι αποσκευές μέσα..και επειδή μιλάμε για Εταιρεία και όχι για ψωριάρηδες, σας λέω ότι καμμία δεν μπαίνει μέσα εκτός αν κάνει καποιος τον πονηρό..αν η εταιρεια διαθετει "κουτι" στα αεροδρομια.
δεν είναι Βερολίνο, εκεί δουλεύουν τα δικά τους...άστο σπίτι.1και ενα κλιματιστικο για το ενδεχομενο που κανει ζεστη.
κανένα πρόβλημα δε θα έχεις! πρόβλημα θα έχει ο φίλος σου αν δε του δώσεις τα χρήματαπαιδια γεια σας,
θα ηθελα να ρωτήσω κατι κι αν καποιος γνωριζει να μου διευκρινήσει σχετικα με την πληρωμη των εισητηριων με καρτα.
Επειδη εγω δεν εχω καρτα στο ονομα μου, μπορω να κλεισω εισητηρια και να πληρωσω με την πιστωτική καρτα ενος φιλου ή θα εχω προβλημα που θα ειναι διαφορετικο το ονομα του εισητηρίου και διαφορετικο το ονομα της καρτας?
ευχαριστω!!