Leftris B
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- τοσκάνη
- Ταξίδι-Όνειρο
- japan
14600???? επέστρεψε η δραχμή και δε το πήρα χαμπάρι?
προλαβαινεις δεν προλαβαινεις να κλεισεις εισιτηριο,τα δινουνε κοψοχρονια ...14600???? επέστρεψε η δραχμή και δε το πήρα χαμπάρι?
Αν είσαι τόσο @#@##3.! και δεχθείς αυτή την "προσφορά" στην αεροσυνοδό θα κολλήσεις?Αυτη η προσφορα ειναι που παιρνεις και την αεροσυνοδο μαζι σου; (αν ειναι καλη βεβαια)
Γιατι να μην τη δεχτω την προσφορα, δεν ειναι καλη; Μια χαρα τιμη μου φαινεται... και που να κολλησω στο φαγητο;Αν είσαι τόσο @#@##3.! και δεχθείς αυτή την "προσφορά" στην αεροσυνοδό θα κολλήσεις?
Λες? γιά το φαγητό εμένα δε με νοιάζει! Θάχω μαζί μου ένα κουτί μερέντα.Γιατι να μην τη δεχτω την προσφορα, δεν ειναι καλη; Μια χαρα τιμη μου φαινεται... και που να κολλησω στο φαγητο;
Να σου πώ.Μεταχειρισμένη είναι! Πόσο να κάνει? Δεν είναι και καινούργια!Απ΄ότι κατάλαβα η αεροσυνοδός που λέγεται Μερσέντες ανεβάζει τόσο πολύ την τιμή ..... (σχετικό ανεέκδοτο του makisg)
Για όποιον δεν την ξέρει, η comfort class της Turkish είναι βασικά μια economy class, με λίγο περισσότερο χώρο στο κάθισμα.Δείτε όμως τις αντίστοιχες τιμές της Turkish από Αθήνα και πείτε μου ότι δεν είναι δελεαστικές, μια και αφορούν την comfort class:
Από ATH προς SHA, BJS, CAN 899 EUR μέχρι 31MAR11
Από ATH προς HKG 899EUR μέχρι 31MAY11
Από ATH προς LAX 999EUR μέχρι 31MAY11
Από ATH προς SAO,TYO 999EUR μέχρι 31MAR11
Που διαφωνείς? Στο αν είναι λίγο ή πολύ περισσότερος ο χώρος? Ε, αν δεις τα νούμερα θα διαπιστώσεις τη διαφορά. Πάντως παραμένει economy-like recliner κάθισμα (όχι lie-flat ή flat-bed όπως στις ανώτερες θέσεις), και με economy-class service & γεύματα κλπ... Στα 77W που εκτελούν και τα δρομολόγια της προσφοράς, η Comfort class είναι στη μέση της economy (δεν είναι καν χωριστή καμπίνα δηλαδή).Εντάξει, μπορεί να μην είναι first, αλλα δεν είναι και οικονομική "με λίγο περισσότερο χώρο στο κάθισμα". Όσο και νάναι έχει αρκετό χώρο.
Comfort Class - Turkish Airlines - TK - International Home Page