fotast
Member
όχι ρε γαμώτο! έχασα το στάτους μου από μία λάθος επιλογή και τώρα δεν είμαι τίποτα. Αυτό έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν; υπάρχει δηλαδή περίπτωση να ξαναγίνει στο μέλλον;Προσφορα του Flying Blue μέχρι 31/3: Αν έχετε ασημένια (μπλε) ή χρυσή καρτα σε άλλη εταιρία (εκτός Skyteam), μπορείτε να αποκτήσετε αυτόματα την αντίστοιχη κάρτα στο Flying Blue χωρίς να χρειάζετε καν να πετάξετε μαζί τους. Εμένα δε με χάλασε μια platinum...
Thanks
Ποτέ πριν. Και μάλλον και ποτέ μετά. Είναι απάντηση στην περισινή μαζική έξοδο τακτικών επιβατών προς το Miles & More (όταν στις 1/4/2010 η AirFrance άλλαξε ξαφνικά προς το πολύ χειρότερο τα earning rates).όχι ρε γαμώτο! έχασα το στάτους μου από μία λάθος επιλογή και τώρα δεν είμαι τίποτα. Αυτό έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν; υπάρχει δηλαδή περίπτωση να ξαναγίνει στο μέλλον;
Φτου! Γαμώ τη Σίγκαπούρ μου, γαμώ...Ποτέ πριν. Και μάλλον και ποτέ μετά. Είναι απάντηση στην περισινή μαζική έξοδο τακτικών επιβατών προς το Miles & More (όταν στις 1/4/2010 η AirFrance άλλαξε ξαφνικά προς το πολύ χειρότερο τα earning rates).