Σε άλλους έστειλε 30 σε άλλους 20! Δεν ξέρω με πιο κριτήριο!Εμενα μου στειλε μεηλ αλλα για -20%. Οχι οτι θα το χρησιμοποιησω, αλλα περιεργα πραματα
Σε άλλους έστειλε 30 σε άλλους 20! Δεν ξέρω με πιο κριτήριο!Εμενα μου στειλε μεηλ αλλα για -20%. Οχι οτι θα το χρησιμοποιησω, αλλα περιεργα πραματα
Έστειλε σε περιορισμένο αριθμό ατόμων αν κατάλαβα καλάΕγω δεν πηρα κανενα μειλ και διαχειριζομαι 2 λογαριασμους.
ΤΕΛΕΙΩΣΚλείνει το εισητήριο με την έκπτωση, και καπάκι μετά όταν το αλλάζει και τις ημερομηνίες που θέλει, το σύστημα δεν μπορεί να εντοπίσει την έκπτωση, καθώς είναι ίδιοι οι ναύλοι, οπότε το προχωράει χωρίς χρέωση και με αυτό τον τρόπο κλείνεις για όποτε θες με την έκπτωση.
Ελπίζω να βοήθησα κάποιους
Για φυλακη ειμαστε
Εμένα δε με αφήνει για το -30, παρόλο που έλαβα για το -20Επίσης όσοι έχετε λάβει μειλ με GREEKSUMMER20, βάλτε GREEKSUMMER30, θα σας δώσει κανονικά την έκπτωση του -30 τοις εκατό.
Παράξενο… εμένα το δέχτηκε και μου το είπε και άλλοςΕμένα δε με αφήνει για το -30, παρόλο που έλαβα για το -20
Καλημερα! Με τρόπο και ήσυχα ήσυχα έκλεισα και εγω τα καλοκαιρινά οικογενειακά εισιτήρια… ευχαριστωΚαλημέρα, σσσσσσσσ ήσυχα ήσυχα και χωρίς γκρίνιες, για δοκιμάστε αυτό SUMMER2023..... Με τρόπο.