• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Aegean Airlines Aegean lounge

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ευχαριστώ. Γνωρίζεις αν επιτρέπεται και σύνοδος ή είναι μόνο για τον κάτοχο του business;
Μόνο για τον κάτοχο του business εισιτηρίου. Για να επιτραπεί συνοδός πρέπει να είσαι χρυσό μέλος.

just.travel

New Member
Χαίρεται! Ταξιδεύω σε λίγες μέρες με business εισιτήριο σε intra Schengen προορισμό. Έχω δικαίωμα να πάρω έναν συνταξιδιώτη στο lounge της Aegean? Και αν όχι, μπορώ σε αυτό της goldair?

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Όχι, πάρα μόνο αν είσαι Gold.

BASILISPAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απο εδώ και από εκεί...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού, Κιργιστάν
Καλησπέρα σας, είμαι άσχετος με θέματα lounge. Θα ήθελα να ρωτήσω στο extra Schengen business lounge της aegean πόση ώρα πριν από την πτήση μπορείς να μπεις και πόση ώρα έχεις το δικαίωμα να μείνεις; Έχω ψάξει αλλά δεν βρήκα απάντηση. Ευχαριστώ πολύ

KoR

Member
Καλησπέρα σας, είμαι άσχετος με θέματα lounge. Θα ήθελα να ρωτήσω στο extra Schengen business lounge της aegean πόση ώρα πριν από την πτήση μπορείς να μπεις και πόση ώρα έχεις το δικαίωμα να μείνεις; Έχω ψάξει αλλά δεν βρήκα απάντηση. Ευχαριστώ πολύ
Νομίζω δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός, έχω πάει μέχρι 3 ώρες νωρίτερα αν θυμάμαι καλά. Για παραπάνω Ίσως καλύτερα ένα τηλέφωνο στην Aegean

nick07

Member
Δεν υπαρχει καποιος περιορισμος.

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Σε πτήση από Ηράκλειο- Αθήνα με business μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιο lounge? Έχουμε ανταπόκριση 5 ωρών και πτήση με Air China μετά economy όμως..

tatooine

Member
Σε πτήση από Ηράκλειο- Αθήνα με business μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιο lounge? Έχουμε ανταπόκριση 5 ωρών και πτήση με Air China μετά economy όμως..
Στο ηράκλειο δεν υπάρχει κάτι.
Στην Αθήνα δεν θα μπορέσεις να μπεις γιατί είσαι οικονομική. Αν όμως έχεις κουπόνια σαν ασημένιο μέλος η είσαι χρυσός στην αιγαίου τότε μπορείς να μπεις.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Αυτο με το Ηράκλειο ! Τεράστιο μείον για όλη την συμμαχία ! και αλήθεια λέω, με τόσες πτήσεις της. :rolleyes-80:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Αυτο με το Ηράκλειο ! Τεράστιο μείον για όλη την συμμαχία ! και αλήθεια λέω, με τόσες πτήσεις της. :rolleyes-80:
Η πλάκα είναι πως αν πετάς με άλλη εταιρία της συμμαχίας με χρυσή κάρτα της Aegean, μπαίνεις σε lounge στο HER (υπάρχουν 2 για Schengen επιβάτες). Έχω μπεί πετώντας με Swiss...

dion1976

New Member
Καλημέρα σας νέο μέλος και εγώ. Ερώτηση που έχει απαντηθεί φαντάζομαι αλλά επειδή δεν το πολυκατέχω και δεν εμπιστεύομαι την εταιρία ξαναρωτώ, κάτοχος silver, ταξιδεύοντας για Μαδρίτη τις επόμενες ημέρες με την οικογένεια , μπορώ να χρησιμοποιήσω τα κουπόνια για το lounge της Aegean ή κάποιο άλλο?

Ευχαριστώ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.744
Μέλη
39.479
Νεότερο μέλος
dion1976

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα