Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

tatooine

Member
Δεν μπορώ να το βρω αυτό δυστυχώς... Μετατροπή βγάζει μόνο από ΕΚΟ smile και ALL accor. Είναι κάπου αλλού κ δεν το βλέπω;
Αν δεν έχεις κάρτα της αιγαίου δεν μπορείς να κάνεις μετατροπή.
Θα σκρολαρεις στο τέλος τέλος από την ενότητα ο λογαριασμός μου, όπως προ ειπώθηκε και θα δεις την κάρτα της αιγαίου που έχεις στην κατοχή σου με την επιλογή μετατροπής ακριβώς από κάτω της.
Αν είναι καινούρια η κάρτα σου θα πρέπει να περιμένεις μερικές μέρες ώστε να την εμφανίσει, και να αποδώσει το οποίο προνόμιο.
δδδ.png

gt13

Member
Να την κατεβάσεις, να βλέπεις πιο αναλυτικα τους πόντους και τυχόν προσφορές, αν θες, μπορείς να βάλεις κωδικό συστασης απο εναν άλλο για να πάρει αυτος ο άλλος, 1000 bonus πόντους.
Ο δικός μου ειναι ο 0660R αν τυχον δεν έχεις κάποιον γνωστό σου.
(αν δεν επιτρέπεται απο κάποιον κανονα, ας το σβησει κάποιος moderator)
Μόλις το έκανα ✌✌

gt13

Member
Αν δεν έχεις κάρτα της αιγαίου δεν μπορείς να κάνεις μετατροπή.
Θα σκρολαρεις στο τέλος τέλος από την ενότητα ο λογαριασμός μου, όπως προ ειπώθηκε και θα δεις την κάρτα της αιγαίου που έχεις στην κατοχή σου με την επιλογή μετατροπής ακριβώς από κάτω της.
View attachment 480403
Κάρτα έχω. Αλλά όχι το πλαστικό. Δεν την έχω ενεργοποιήσει σέ atm δηλαδή. Λες να φταίει αυτό; Γιατί δεν μου βγάζει αυτή την επιλογή που ανέβασες

tatooine

Member
Κάρτα έχω. Αλλά όχι το πλαστικό. Δεν την έχω ενεργοποιήσει σέ atm δηλαδή. Λες να φταίει αυτό; Γιατί δεν μου βγάζει αυτή την επιλογή που ανέβασες
Θα πρέπει να περιμένεις αφού είσαι καινούριος κάτοχος να την περάσουν στα συστήματα τους.
10 μέρες το πολύ.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Για ποια περίοδο βρήκες με μίλια για 3 άτομα;
Για περίοδο γιορτών το θεωρώ απίθανο να βρεις θέσεις με εξαργύρωση μιλίων ή πόντων...
Αν εννοεις 25 Δεκεμβρη, δεν ειχε. Αλλα ειχε πολλες για αρχες μεχρι 20 Δεκεμβρη που εψαχνα. Εβρισκα για Βερολινο, Μοναχο, Λονδινο, Βενετια, Βουκουρεστι, Μαδριτη.
Επισης εκλεισα για Γκραν Καναρια για 3 ατομα μεσα Μαϊου. Εκλεισα για 3 ατομα αρχες Αυγουστου για Κοπεγχαγη. Ειχε για 4 ατομα Στοκχολμη - Αθηνα μεσα Αυγουστου.
Ειχε για 2 ατομα για Αμμαν πριν το Πασχα.

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Αν εννοεις 25 Δεκεμβρη, δεν ειχε. Αλλα ειχε πολλες για αρχες μεχρι 20 Δεκεμβρη που εψαχνα. Εβρισκα για Βερολινο, Μοναχο, Λονδινο, Βενετια, Βουκουρεστι, Μαδριτη.
Επισης εκλεισα για Γκραν Καναρια για 3 ατομα μεσα Μαϊου. Εκλεισα για 3 ατομα αρχες Αυγουστου για Κοπεγχαγη. Ειχε για 4 ατομα Στοκχολμη - Αθηνα μεσα Αυγουστου.
Ειχε για 2 ατομα για Αμμαν πριν το Πασχα.
Ευχαριστώ! Ρώτησα για γιορτές γιατί το Αθήνα Μάλαγα το βάζει 21 Δεκεμβρίου και η τελευταία επιστροφή είναι 4 Γενάρη. Εποχικό δυστυχώς αν και με τόση ζέστη που κάνει εκεί θα είχαν κόσμο και το χειμώνα που κάνει το τουρ των πόλεων της Ανδαλουσίας και δεν ενδιαφέρεται για μπάνια

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
1. Δεν βγαζω premium, θεωρω παρα πολυ κακο deal το 1+1 δωρο, οταν μπορω να βγαζω ολα τα εισιτηρια δωρεαν. Εχω την απλη Aegean bonus visa.

2. Περιμενεις να το ανακοινωσει η Aegean.
Το 1. νομίζω όμως ότι προϋποθέτει ότι ξέρεις πολύ καιρό πριν τις ημερομηνίες που μπορείς να κλείσεις τα ταξίδια για να βρεις διαθεσιμότητες με μίλια. Για κάποιους που μπορεί να το μαθαίνουν αυτό τελευταία στιγμή το 1+1 μπορεί να είναι σωτήριο. Εγώ π.χ. που ψάχνω για εισιτήρια τώρα στις γιορτές δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι με μίλια, αλλά με το 1+1 κάτι μπορεί να γίνει.

paefstra

Member
Το 1. νομίζω όμως ότι προϋποθέτει ότι ξέρεις πολύ καιρό πριν τις ημερομηνίες που μπορείς να κλείσεις τα ταξίδια για να βρεις διαθεσιμότητες με μίλια. Για κάποιους που μπορεί να το μαθαίνουν αυτό τελευταία στιγμή το 1+1 μπορεί να είναι σωτήριο. Εγώ π.χ. που ψάχνω για εισιτήρια τώρα στις γιορτές δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι με μίλια, αλλά με το 1+1 κάτι μπορεί να γίνει.
Εννοειται, ο καθενας ξερει τις αναγκες του. Εγω εκμεταλλευομαι παραλληλα κι αλλο προγραμμα εκπτωσης της Εθνικης με μηδενικη συνδρομη, οποτε μου ειναι αχρηστο τελειως το 1+1 που θελει και εξτρα συνδρομη.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Εγώ έκανα την αίτηση προχθές. Χθές ήρθε έγκριση. Κ πριν λίγο (πρέπει να περάσει 24ωρο μετά την έγκριση για λόγους ασφαλείας) είδα την κάρτα στο e-banking. Την έβαλα στο wallet κ μπορώ να τή χρησιμοποιήσω κανονικά μου είπαν στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση.

Αρα 2 μέρες
Για την Aegean Premium έκανες αίτηση;
Σου ήρθαν και τα συμβόλαια για να τα υπογράψεις τόσο γρήγορα; Εμένα έκανε πάνω από εβδομάδα για να μου τα στείλουν και έκανα αργότερα την ενεργοποίηση της κάρτας.
Γενικά άργησαν πολύ!!

gt13

Member
Για την Aegean Premium έκανες αίτηση;
Σου ήρθαν και τα συμβόλαια για να τα υπογράψεις τόσο γρήγορα; Εμένα έκανε πάνω από εβδομάδα για να μου τα στείλουν και έκανα αργότερα την ενεργοποίηση της κάρτας.
Γενικά άργησαν πολύ!!
Εκανα όλη τή διαδικασία σε φυσικό κατάστημα

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Εκανα όλη τή διαδικασία σε φυσικό κατάστημα
Μια χαρά!!!
Άρα γίνεται πολύ γρηγορότερα η ενεργοποίηση της κάρτας με αίτηση σε φυσικό κατάστημα. Εγώ ήμουν ήδη κάτοχος κάρτας bonus της Alpha και έκανα την αίτηση ηλεκτρονικά για την Aegean και νομίζω ότι έκανε 10-15 μέρες περίπου για να μπορέσω να κάνω αγορά.
Θα ξέρω τώρα που να στείλω τους φίλους μου.😇

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα