Gioref
Member
Σκαλωσα τώρα και εγώ.. 50.000 Χ 4????Ναι. Σε καποιες διαδρομες βγαζεις 4 πηγαινε ελα εξωτερικο.
Αν κινηθεις σωστα και εξαργυρωσεις σε προσφορα με 30% λιγοτερα μιλια, βγαζεις και 5 πηγαινε ελα.
Σκαλωσα τώρα και εγώ.. 50.000 Χ 4????Ναι. Σε καποιες διαδρομες βγαζεις 4 πηγαινε ελα εξωτερικο.
Αν κινηθεις σωστα και εξαργυρωσεις σε προσφορα με 30% λιγοτερα μιλια, βγαζεις και 5 πηγαινε ελα.
Αν 15.000 είναι ανά ταξίδι, τα 50.000 είναι περίπου 4 ταξίδια! Κι εγώ τώρα ψιλοπαλευω να βγάλω ακρηΣκαλωσα τώρα και εγώ.. 50.000 Χ 4????
Πηγα κι ηρθα Αθηνα Νικαια με 11.000 μιλια οταν εβγαλε προσφορα με 30% λιγοτερα μιλια. Που ειναι και ακριβο εισιτηριο, δεν πεφτει χαμηλα με καμια Παναγια.Αν 15.000 είναι ανά ταξίδι, τα 50.000 είναι περίπου 4 ταξίδια! Κι εγώ τώρα ψιλοπαλευω να βγάλω ακρη
Σημειώνεις ότι εννοείται πως πληρώνεις τους φόρους αεροδρομίων.Αν 15.000 είναι ανά ταξίδι, τα 50.000 είναι περίπου 4 ταξίδια! Κι εγώ τώρα ψιλοπαλευω να βγάλω ακρη
Έβαλε πλέον κ η easy jet Αθήνα Νικαια σε ανταγωνιστικές τιμές. Οντως οι τιμές ετζιαν είναι τσουχτερέςΠηγα κι ηρθα Αθηνα Νικαια με 11.000 μιλια οταν εβγαλε προσφορα με 30% λιγοτερα μιλια. Που ειναι και ακριβο εισιτηριο, δεν πεφτει χαμηλα με καμια Παναγια.
Η premium πιστωτική δίνει 1+1 εισιτήριο δώρο. Τό πρώτο εισιτήριο από τα 2 μπορεί να είναι κ αγορασμενο με μίλια η υποχρεωτικά με χρήματα; Επίσης, πώς επιλέγεις να κάνεις χρήση τού δεύτερου εισιτηρίου -δωρου; Επιλέγεις εξαρχής 2 εισιτήρια κ μετά σού λέει ότι το δεύτερο μπορείς να το βγάλεις δωρεάν πληρώνοντας μόνο φόρους;Πηγα κι ηρθα Αθηνα Νικαια με 11.000 μιλια οταν εβγαλε προσφορα με 30% λιγοτερα μιλια. Που ειναι και ακριβο εισιτηριο, δεν πεφτει χαμηλα με καμια Παναγια.
1. Δεν βγαζω premium, θεωρω παρα πολυ κακο deal το 1+1 δωρο, οταν μπορω να βγαζω ολα τα εισιτηρια δωρεαν. Εχω την απλη Aegean bonus visa.1. Η premium πιστωτική δίνει 1+1 εισιτήριο δώρο. Τό πρώτο εισιτήριο από τα 2 μπορεί να είναι κ αγορασμενο με μίλια η υποχρεωτικά με χρήματα; Επίσης, πώς επιλέγεις να κάνεις χρήση τού δεύτερου εισιτηρίου -δωρου; Επιλέγεις εξαρχής 2 εισιτήρια κ μετά σού λέει ότι το δεύτερο μπορείς να το βγάλεις δωρεάν πληρώνοντας μόνο φόρους;
2.Κ κάτι ακόμα... Τό 30% στο βγάζει κατά καιρούς όταν κάνεις αναζήτηση για ταξίδι με μίλια; Πως τό βρίσκεις;
Όταν θα κάνεις χρήση του κουπονιού 1+1 αγοράζεις κανονικά εισιτήρια. Δεν μπορείς να κάνεις χρήση δύο προνομίων (1+1 κουπόνι και χρήση μιλίων). Για να κάνεις χρήση του κουπονιού για 1+1 εισιτήριο πρέπει να κάνεις κράτηση για δύο άτομα βάζοντας το κουπόνι κατα την διάρκεια της κράτησης. Στο εισιτήριο δώρο δεν πληρώνεις ναύλο. Πληρώνεις μόνο τους φόρους.Η premium πιστωτική δίνει 1+1 εισιτήριο δώρο. Τό πρώτο εισιτήριο από τα 2 μπορεί να είναι κ αγορασμενο με μίλια η υποχρεωτικά με χρήματα; Επίσης, πώς επιλέγεις να κάνεις χρήση τού δεύτερου εισιτηρίου -δωρου; Επιλέγεις εξαρχής 2 εισιτήρια κ μετά σού λέει ότι το δεύτερο μπορείς να το βγάλεις δωρεάν πληρώνοντας μόνο φόρους;
Είναι μια χαρά deal όταν ο ναύλος είναι ακριβός και οι φόροι λίγοι. Άλλωστε είναι ένα τζάμπα κουπόνι που έχεις κάθε χρόνο, με αυτό αποσβένεις κατευθείαν τη συνδρομή και μπορείς να γλυτώσεις μέχρι και εκατοντάδες ευρώ, όχι μόνο δεκάδες κερδίζοντας μίλια κιόλας!θεωρω παρα πολυ κακο deal το 1+1 δωρο
Το ειχε φετος ο γιος απο το genairation. Πεταξαμε 100 ευρω κυριολεκτικα. Χιλιες φορες να τα εδινα στον Κωτσοβολο να παρω 10.000 μιλια να μεινει κι ενα προιον.Είναι μια χαρά deal όταν ο ναύλος είναι ακριβός και οι φόροι λίγοι. Άλλωστε είναι ένα τζάμπα κουπόνι που έχεις κάθε χρόνο, με αυτό αποσβένεις κατευθείαν τη συνδρομή και μπορείς να γλυτώσεις μέχρι και εκατοντάδες ευρώ, όχι μόνο δεκάδες.
Δεν πειράζει, θα το χρησιμοποιούμε εμείς που το θέλουμε.Δεν θελω ουτε να το ξαναδω.