Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

kostasdano

New Member
1. Ναι κανονικά. Λειτουργεί όπως κάθε πιστωτική κάρτα.
2. Η μετατροπή γίνεται στο τέλος του μήνα για τους πόντους που μαζέψες μέσα στον μήνα.
Θεωρώ λάθος την αυτόματη μετατροπή σε μίλια. Καλύτερα να επιλέγεις προσφορές της Aegean που δίνει επιπλέον μίλια καποιες φορές τον χρόνο.
π.χ. 20% επιπλέον μίλια στην εξαργύρωση των bonus πόντων.
η αληθεια ειναι με επηρεασε η υπαλληλος που μου ειπε οτι αλλιως θα πρεπει να το κανω τηλεφωνικα… το οποιο μου φάνηκε περίεργο βεβαια.

Η χειροκινητη μετατροπη εν τελει γίνεται ευκολα; Μεσω της εφαρμογής;

Επισης τωρα πως μπορω να απενεργοποιησω την αυτοματη μετατροπη;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Η χειροκινητη μετατροπη εν τελει γίνεται ευκολα; Μεσω της εφαρμογής;
Μέσω της εφαρμογής της aegean ή της ιστοσελίδας και συμφωνώ κι εγώ, είναι προτιμότερο.
Επισης τωρα πως μπορω να απενεργοποιησω την αυτοματη μετατροπη;
Στέλνεις email με τον αριθμό της κάρτας και τα στοιχεια σου στο : [email protected]

afrodite39

Member
Μέσω της εφαρμογής της aegean ή της ιστοσελίδας και συμφωνώ κι εγώ, είναι προτιμότερο.

Στέλνεις email με τον αριθμό της κάρτας και τα στοιχεια σου στο : [email protected]
Μπορείς να το αφήσεις στην αυτόματη μετατροπή, όπως έχω κάνει εγώ και όποτε θες και έχει βάλει κάποια προσφορά με μίλια
να την κάνεις και χειροκίνητα από το site της Aegean.

Last edited by a moderator:

gt13

Member
Καλημέρα. Πρακτικά τί διάφορα έχει η πιστωτική Aegean bonus visa με πιστωτική τής alpha? Τί νά βγάλω; Η είναι το ίδιο πράγμα;; Η premium τί διάφορα έχει από τήν απλή πιστωτική;; Να τήν προτίμηση;; Με ενδιαφέρουν οι εξαργυρώσεις σέ μίλια προφανώς

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Μπορείς να το αφήσεις στην αυτόματη μετατροπή, όπως έχω κάνει εγώ και όποτε θες και έχει βάλει κάποια προσφορά με μίλια
Τι νόημα έχει αυτό; Θα μετατρέψεις έτσι μόνο τους πόντους του τελευταίου μήνα και θα χάσεις το όφελος των επιπλέον μιλίων για τους πόντους των προηγούμενων μηνών.
Για παράδειγμα εάν οι πόντοι που συγκέντρωσες σε 6 μήνες αντιστοιχούν σε 20.000 μίλια έαν αξιοποιήσεις κάποια προσφορά της aegean και τους εξαργυρώσεις την περίοδο που πρέχει η προσφορά θα πάρεις π.χ +20% επιπλέον μίλια δηλαδή οι πόντοι σου με την μετατροπή θα γίνουν 24.000 μίλια.
Η Aegean είχε βγάλει τέτοια προσφορά τον Φεβρουάριο και τώρα τον Οκτώβριο 2024.
Αν και καινούργια στην εξαργύρωση των πόντων σε μίλια το κατάλαβα το λάθος μου το πρώτο δίμηνο και σταμάτησα την αυτόματη μετατροπή των πόντων με ένα τηλεφώνημα στην Alpha.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Έτσι το είχα μέχρι και πέρυσι κι έχασα το 20% μιας και μετατράπησαν όλα αυτόματα πριν προλάβω τις ημερομηνίες. Από τότε χειροκίνητα κι άγιος ο θεος.

Καλημέρα. Πρακτικά τί διάφορα έχει η πιστωτική Aegean bonus visa με πιστωτική τής alpha? Τί νά βγάλω; Η είναι το ίδιο πράγμα;
Προφανώς και δεν είναι το ίδιο πράγμα, καλημέρα. Η πιστωτική της Aegean έχει σίγουρα ετήσια συνδρομή, σου δίνει προνόμια και -ανάλογα με ποια επιλέγεις- μίλια καλοσωρίσματος, καθώς επίσης και τη δυνατότητα να μετατρέπεις σε μίλια και τους bonus πόντους που μαζεύεις.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Καλημέρα. Πρακτικά τί διάφορα έχει η πιστωτική Aegean bonus visa με πιστωτική τής alpha? Τί νά βγάλω; Η είναι το ίδιο πράγμα;; Η premium τί διάφορα έχει από τήν απλή πιστωτική;; Να τήν προτίμηση;; Με ενδιαφέρουν οι εξαργυρώσεις σέ μίλια προφανώς
Η διαφορά είναι στο κόστος της ετήσιας συνδρομής και στην αναλογία μετατροπής των πόντων σε μίλια.
Mόνο με aegean πιστωτικές κάρτες μπορείς να μετατρέψεις του bonus πόντους σε μίλια. Με τις υπόλοιπες bonus κάρτες απλά μαζεύεις πόντους που λήγουν σε 2 χρόνια και μπορείς να τους εξαργυρώσεις όπως θέλεις αλλά και να εκδώσεις και εισιτήρια με aegean/olympic με αυτούς.
Για περισσσότερα μπορείς να διαβάσεις εδώ για να καταλάβεις τις παροχές και το κόστος της συνδρομής της κάθε κάρτας.

https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/pistotikes-kartes

Ppetran

Member
Η διαφορά είναι στο κόστος της ετήσιας συνδρομής και στην αναλογία μετατροπής των πόντων σε μίλια.
Mόνο με aegean πιστωτικές κάρτες μπορείς να μετατρέψεις του bonus πόντους σε μίλια. Με τις υπόλοιπες bonus κάρτες απλά μαζεύεις πόντους που λήγουν σε 2 χρόνια και μπορείς να τους εξαργυρώσεις όπως θέλεις αλλά και να εκδώσεις και εισιτήρια με aegean/olympic με αυτούς.
Για περισσσότερα μπορείς να διαβάσεις εδώ για να καταλάβεις τις παροχές και το κόστος της συνδρομής της κάθε κάρτας.

https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/pistotikes-kartes
Για τις επιλογές (3) που έχεις παίρνεις και επιπλέον ένα κουπόνι για εξαργύρωση ή/και 1+1 (premium). Αρα δες τι θες. Εγώ για πρώτη χρονιά πήγα premium.
Επίσης μετατροπή μόνο χειροκίνητη 2 φορές το χρόνο. Εχεις μέγιστο αριθμό μιλίων, τα οποία ΔΕΝ λήγουν ποτέ.

gt13

Member
Για τις επιλογές (3) που έχεις παίρνεις και επιπλέον ένα κουπόνι για εξαργύρωση ή/και 1+1 (premium). Αρα δες τι θες. Εγώ για πρώτη χρονιά πήγα premium.
Επίσης μετατροπή μόνο χειροκίνητη 2 φορές το χρόνο. Εχεις μέγιστο αριθμό μιλίων, τα οποία ΔΕΝ λήγουν ποτέ.
Ευχαριστώ όλους.

Λιγες ερωτήσεις ακόμα.

Η premium τί σύνδρομη έχει; Δεν τό έγραφε

Επισης, το 1+1 εισιτήριο είναι μια φορά το 12μηνο για κάθε χρόνο που την έχεις;; Η είναι μόνο μια φορά τόν πρώτο χρόνο;;

Εισιτήρια πρέπει να κλείσεις μέσω της Aegean η έχει κάποιο πεδίο πχ στην Lufthansa για να βάλεις τα μίλια σού; Κ γενικά πώς λειτουργεί στην star alliance?

Χοντρικά χρειάζονται 5000 μίλια για one way εσωτερικό και 35000 για one way ΗΠΑ; Για να έχω μια εικόνα.

Ευχαριστώ πολύ κ πάλι

Ppetran

Member
1. Η premium τί σύνδρομη έχει; Δεν τό έγραφε
2. Επισης, το 1+1 εισιτήριο είναι μια φορά το 12μηνο για κάθε χρόνο που την έχεις;; Η είναι μόνο μια φορά τόν πρώτο χρόνο;;
3. Εισιτήρια πρέπει να κλείσεις μέσω της Aegean η έχει κάποιο πεδίο πχ στην Lufthansa για να βάλεις τα μίλια σού; Κ γενικά πώς λειτουργεί στην star alliance?
4. Χοντρικά χρειάζονται 5000 μίλια για one way εσωτερικό και 35000 για one way ΗΠΑ; Για να έχω μια εικόνα.
1. 80.
2. κάθε χρόνο.
3. Μόνο Αιγαίου.
4. Ναι.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
80 κάθε χρόνο. Αν το βάλεις κάτω όμως πέφτει αμέσως στα 55 με το εκπτωτικό κουπόνι, χώρια τα εισιτήρια που δίνει, οπότε καταλήγω ότι συμφέρει.
Χοντρικά χρειάζονται 5000 μίλια για one way εσωτερικό και 35000 για one way ΗΠΑ; Για να έχω μια εικόνα.
Για εσωτερικό ναι, για μεγαλύτερα 40.000 αλλά πρέπει να κοιτάς και τους φόρους σε κάθε περίπτωση να δεις αν σε συμφέρει.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Ευχαριστώ όλους.

Λιγες ερωτήσεις ακόμα.

Επισης, το 1+1 εισιτήριο είναι μια φορά το 12μηνο για κάθε χρόνο που την έχεις;; Η είναι μόνο μια φορά τόν πρώτο χρόνο;;

Εισιτήρια πρέπει να κλείσεις μέσω της Aegean η έχει κάποιο πεδίο πχ στην Lufthansa για να βάλεις τα μίλια σού; Κ γενικά πώς λειτουργεί στην star alliance?

Ευχαριστώ πολύ κ πάλι
Διάβασε προσεκτικά τα προνόμια της κάθε κάρτας. Τα λέει όλα.
"Αποκλειστικά προνόμια που ανανεώνονται κάθε 12 μήνες!"

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.644
Μέλη
39.393
Νεότερο μέλος
georgexara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα