Δεν κάνουν ότι γουστάρουν, γι' αυτό υπογράφεις συμβάσεις. Η κατάργηση των American Express ήταν συμμόρφωση σε απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα τετραμερή σχήματα καρτών. Και πρόσφεραν νέα με τους ίδιους όρους με την παλιά κάρτα. Ή μπορούσες να αξιώσεις ίδιους όρους.Δεν θα μπορούσες να κάνεις περισσότερο λάθος. Οι τράπεζες μπορούν και κάνουν ότι γουστάρουν.
Όπως έκαναν με την Amex Blue και την αντικατάσταση τους σε Platinum.
Τα έχουμε ξαναγράψει, δες εδώ τα FAQ:Όταν λήγει μία κάρτα έρχεται η καινούργια με νέα ημερομηνία λήξης αλλά με τον ίδιο αριθμό κάρτας και στην εμφανίζει στο web-banking μέχρι να έρθει και να την ενεργοποιήσεις. Τώρα, χωρίς καμία αίτηση αναβάθμισης και χωρίς να λήγει τώρα η κάρτα μου, έχει έρθει μειλ για αντικατάσταση της απλής σε απλή αλλά με νέο νούμερο κάρτας, που σημαίνει νέο προϊόν! Έχει εμφανιστεί μάλιστα και στο web banking μου. Περιμένω να δω την επιστολή που θα συνοδεύει τη νέα κάρτα και θα δω τότε τι θα κάνω. Η premium έρχεται αν κάνεις αίτηση αναβάθμισης σε premium ή κάνεις νέα αίτηση για premium. Είναι φως φανάρι οτι η τράπεζα θέλει να "τελειώνει" τις παλιές aegean bonus απλές, το θέμα είναι αν θα σε υποχρεώσει να το κάνεις άμεσα ή όταν λήξει μια και καλή η κάθε ισχύουσα κάρτα. Αυτό περιμένω να δω εγώ.
Είσοδος | Επίσημη ιστοσελίδα Aegean | Αεροπορικά σε Ελλάδα & εξωτερικό
Εγώ αυτό που περιμένω να δω αν με την επιστολή που συνοδεύει την νέα κάρτα αντικατάστασης έρχονται νέοι όροι που αναφέρουν ξεκάθαρα τη συνδρομή...
Last edited: