Ο,τι βγάλειςΕίναι απλής μετάβασης, επιστροφής ή ανάλογα με την κράτηση του κυρίως ταξιδιώτη (κατόχου της κάρτας) ;
Ο,τι βγάλειςΕίναι απλής μετάβασης, επιστροφής ή ανάλογα με την κράτηση του κυρίως ταξιδιώτη (κατόχου της κάρτας) ;
Eξαρτάται από τη κράτηση, είτε μόνο είτε μετ επιστροφής. Η κράτηση πρέπει να γίνει μαζί για 2 εισιτήρια οπότε ουσιαστικά περνάει 50% έκπτωση στο σύνολο (εκτός φόρων). Η απορία μου είναι αν αυτά πάνε βάσει διαθεσιμότητας ή πάντοτε μπορείς να πάρεις την έκπτωσηΕίναι απλής μετάβασης, επιστροφής ή ανάλογα με την κράτηση του κυρίως ταξιδιώτη (κατόχου της κάρτας) ;
πάει σύμφωνα με την κράτηση. μόνο πήγαινε, πήγαινε έλα, οικονομική, μπίζνες, η και συνδυασμός θέσεων. ο συνταξιδιώτης πληρώνει μόνο τους φόρους.Είναι απλής μετάβασης, επιστροφής ή ανάλογα με την κράτηση του κυρίως ταξιδιώτη (κατόχου της κάρτας) ;
το αγοράζεις όπως ένα κανονικό εισιτήριο, απλά βάζεις τον κωδικό πριν ξεκινήσεις την κράτηση. δεν υπάρχουν περιορισμού θέσης η διαδρομής. ισχύει και με ανταπόκριση.Eξαρτάται από τη κράτηση, είτε μόνο είτε μετ επιστροφής. Η κράτηση πρέπει να γίνει μαζί για 2 εισιτήρια οπότε ουσιαστικά περνάει 50% έκπτωση στο σύνολο (εκτός φόρων). Η απορία μου είναι αν αυτά πάνε βάσει διαθεσιμότητας ή πάντοτε μπορείς να πάρεις την έκπτωση
ακριβώς. ο συνεπιβάτης πληρώνει μόνο τους φόρους.. και έχουν όλα τα προνόμια. με μια τέτοια πτήση. από μπλε γίνεσαι σχεδόν ασημένιος και έχεις και άλλα δύο κουπόνια μπίζνες. τόσο απλά.Αν καταλαβαίνω καλά, τόσο ο επιβάτης που πληρώνει το εισιτήριο, όσο και ο επιβάτης που ταξιδεύει δωρεάν κερδίζουν κανονικά τα μίλια της πτήσης που κλείνουν, έτσι; Δηλαδή π.χ. Αθήνα-Δουβλίνο business class με επιστροφή, από 8904 μίλια αναβάθμισης ο καθένας, πληρώνοντας ~550 ευρώ και οι δυο μαζί
(για το τριήμερο Αγ. Πνεύματος που κοίταξα).
Το ειδα. Η αληθεια ειναι πως την περιοδο των αλλαγων στην American express, δεν σου εβγαζαν αυθαιρετα την AMEX Premium αλλα εφευγες απο προνομιακη καρτα σε προνομιακη.Πάντως υπάρχει κ η επιλογή αναβάθμισης σε νέα κάρτα μεν αλλά απλή όχι premium..με 40ε ετήσια συνδρομή..εγώ αυτή έβγαλα κ ας μην έχω σημαντικό κέρδος, γιατί δεν έχω όρεξη, παρόλο που ταξιδεύω κυρίως με μίλια, να χάνω πόντους/μίλια κ από κει απ τη νέα χρονιά..ειδικά τώρα που το προθεσμιακό της Alpha δίνει ψίχουλα άσε που αν το άφηνα μπορεί να μου έβγαζαν μόνοι τους την ακριβή κάρτα
Αλήθεια, αν δε την ενεργοποιήσω άμεσα αλλά έχω τη παλιά, θα μου υπολογίζουν λιγότερα μίλια όπως λένε; η κανονικά μέχρι να την ενεργοποιήσω; πριν το Μάρτιο εννοείται...εγκώ ντε καταλαβαίνει
Καλά γι αυτό δε χρειαζόταν να έχεις άγχος...άσε που αν το άφηνα μπορεί να μου έβγαζαν μόνοι τους την ακριβή κάρτα
Τα μίλια θα πάνε 4 προς 3 κατά τη μετατροπή μετά τη 1/3 οπότε και τον Ιούνιο να αλλάξεις κάρτα αν δεν έχεις κάνει μετατροπή δε σε επηρεάζει. Η πχ κάποιος που θα βγάλει τη premium αν έχει τώρα 100.000 πόντους φυσικά θα περιμένει να πάρει τη καινούργια και να κάνει μετά τη μετατροπή για να πάρει 125000 μίλια. Αυτό το τελευταίο είναι το μόνο που με δελεάζει επειδή έχω κάβα bonus πόντωνΑλήθεια, αν δε την ενεργοποιήσω άμεσα αλλά έχω τη παλιά, θα μου υπολογίζουν λιγότερα μίλια όπως λένε; η κανονικά μέχρι να την ενεργοποιήσω; πριν το Μάρτιο εννοείται...εγκώ ντε καταλαβαίνει
ΟΚ, μόνο που εγώ στη συγκεκριμένη κάρτα έχω δώσει πάγια εντολή να μετατρέπονται αυτόματα οι πόντοι σε μίλια κάθε μήνα... οπότε τι γίνεται? Λογικά θα πρέπει μέχρι το Μάρτιο να έχω ενεργοποιήσει τη καινούρια ε?Καλά γι αυτό δε χρειαζόταν να έχεις άγχος...
Θα μπορώ να αποκτήσω εναλλακτική νέα πιστωτική κάρτα συνεργασίας AEGEAN;
Σε περίπτωση που θελήσετε να αλλάξετε την νέα κάρτα που θα λάβετε με την εναλλακτική νέα πιστωτική κάρτα Aegean Bonus Visa, μπορείτε να μην ενεργοποιήσετε την κάρτα που λάβατε και να ζητήσετε τηλεφωνικά τη νέα κάρτα στην Εξυπηρέτηση Πελατών, τηλ. 210 326 0000, ή σε ένα Κατάστημα Alpha Bank.
Τα μίλια θα πάνε 4 προς 3 κατά τη μετατροπή μετά τη 1/3 οπότε και τον Ιούνιο να αλλάξεις κάρτα αν δεν έχεις κάνει μετατροπή δε σε επηρεάζει. Η πχ κάποιος που θα βγάλει τη premium αν έχει τώρα 100.000 πόντους φυσικά θα περιμένει να πάρει τη καινούργια και να κάνει μετά τη μετατροπή για να πάρει 125000 μίλια. Αυτό το τελευταίο είναι το μόνο που με δελεάζει επειδή έχω κάβα bonus πόντων
Μπορείς να αναιρέσεις αυτή την εντολή. Τηλ. στην Άλφα και ρυθμίζεται κατευθείαν. Δεν θυμάμαι αν γίνεται ιντερνετικάΟΚ, μόνο που εγώ στη συγκεκριμένη κάρτα έχω δώσει πάγια εντολή να μετατρέπονται αυτόματα οι πόντοι σε μίλια κάθε μήνα... οπότε τι γίνεται? Λογικά θα πρέπει μέχρι το Μάρτιο να έχω ενεργοποιήσει τη καινούρια ε?