Φυσικα και γιαυτό με το έτσι θέλω πλέον σε ρίχνει στο μάζεμα μιλίων! Θα κάνω μια πρόβλεψη...Προφανως θελει γι αυτο και προεβλεψε να μας εχει στο προγραμμα συγκεντρωσης χωρις προβλεψη να αλλαξει μια συμβαση που λεει "δωρεαν δια βιου".
Μπορει να εχεις μαγικη σφαιρα αλλα με εναν φθηνο αφυγραντηρα απο τον Κωτσο αυτη τη στιγμη παιρνω 10-15 χιλιαδες και τον πουλαω. Τι σημασια εχουν αυτα που ειναι και προιοντα φαντασιας?Φυσικα και γιαυτό με το έτσι θέλω πλέον σε ρίχνει στο μάζεμα μιλίων! Θα κάνω μια πρόβλεψη...
Σιγά σιγά, όταν βγαίνουν προσφορές τύπου Κωτσόβολου, το συνολικό κέρδος απο την προσφορά θα εξαρτάτε απο το τι κάρτα θα έχεις...Π.χ η Aegean VISA (κλασική) θα πάρει 5.000 η Premium 10.000!
Σε μια συζήτηση όλα έχουν σημασία..Τις γνώμες μας γράφουμεΜπορει να εχεις μαγικη σφαιρα αλλα με εναν φθηνο αφυγραντηρα απο τον Κωτσο αυτη τη στιγμη παιρνω 10-15 χιλιαδες και τον πουλαω. Τι σημασια εχουν αυτα που ειναι και προιοντα φαντασιας?
Αν εχεις 30.000+ σε απλη καταθεση που ειναι το μινιμουμ, φυσικα κατι μαζευεις.Προθεσμιακη στην alpha bank για συγκέντρωση πόντων συμφέρει γενικα? εχετε κάποια αποψη? Δεν το εχω ψαξει γενικα να ειμαι ειλικρινής...
Ο Κωτσόβολος είναι συνεργάτης του προγράμματος Bonus της ALPHA και όχι της Aegean. Δεν πρόκειται να γίνει καμία τέτοια αλλαγή που να αφορά ειδικά τις κάρτες της Aegean, τώρα αν γίνει αλλαγή ανάλογα αν ο κάτοχος έχει απλή κάρτα ή προνομιούχα είναι άλλο θέμα, θα μπορούσε να έχει γίνει μέχρι σήμερα στην τελική, αλλά εν πάσει περιπτώσει αυτό θα αφορά την ALPHA BANK, όχι την Aegean.Φυσικα και γιαυτό με το έτσι θέλω πλέον σε ρίχνει στο μάζεμα μιλίων! Θα κάνω μια πρόβλεψη...
Σιγά σιγά, όταν βγαίνουν προσφορές τύπου Κωτσόβολου, το συνολικό κέρδος απο την προσφορά θα εξαρτάτε απο το τι κάρτα θα έχεις...Π.χ η Aegean VISA (κλασική) θα πάρει 5.000 η Premium 10.000!
Ποντους συλλεγεις και με απλες χρεωστικες. Αργεις λιγο να μαζεψεις αρκετους για εισιτηρια (μονο Aegean) , αλλα γιατι οχι?Να ρωτήσω κι εγώ ο αδαής κάτι, επειδή χάθηκα μέσα στις περιγραφές σας και δε κατέχω τόσο το τραπεζικό αντικείμενο.
Οι προσφορές, η συλλογή πόντων και όλα αυτά τα ωραία ισχύει μόνο με πιστωτικές της Alpha, ή παίζει να υφίσταται και με αγορές που γίνονται από απλές χρεωστικές κάρτες;
Να το τσεκάρω τότε γιατί είναι κρίμα να χάνονται έστω όσα λίγα είναι με χρεωστική.Ποντους συλλεγεις και με απλες χρεωστικες. Αργεις λιγο να μαζεψεις αρκετους για εισιτηρια (μονο Aegean) , αλλα γιατι οχι?
αν θες να εκμεταλλευτείς το δίκτυο της star alliance να μην τσεκάρεις καθόλου. η χρεωστική είναι απάτη ως προς την μετατροπή πόντων σε μίλια. χάνεις το 50% των μιλίων στη μετατροπή. 4 πόντοι γίνονται δυο μίλια. να πας στην πιστωτική premioum μια και καλή. μπορεί να έχει 80 ευρώ συνδρομή αλλά στα δίνει και με το παραπάνω, επιπλέων έχεις 25%μίλια σε κάθε μετατροπή πόντων. 4 πόντοι γίνονται 5 μίλια. άσε που σχεδόν αμέσως γίνεσαι ασημένιος σαν καινούριος κάτοχος με επιπλέον προνόμια. σου δίνει μπόνους 8000 μίλια εξαργύρωσης και αναβάθμισης.Να το τσεκάρω τότε γιατί είναι κρίμα να χάνονται έστω όσα λίγα είναι με χρεωστική.
Χώρια που μέχρι σήμερα δεν είχα ποτέ πιστωτική στη ζωή μου, την αποφεύγω για ευνόητους λόγους...
Για καποιον που δηλωσε οτι δεν θελει πιστωτικη, ειναι σουπερ. Δεν θα αποκλειστει απο το παρτι των μιλιων και εξαλλου μπορει να συνεχισει να κερδιζει απο συνεργατες της Aegean στη Miles and Bonus (marks and spencer ×6, attica ×2, booking ×2 κλπ)αν θες να εκμεταλλευτείς το δίκτυο της star alliance να μην τσεκάρεις καθόλου. η χρεωστική είναι απάτη ως προς την μετατροπή πόντων σε μίλια. χάνεις το 50% των μιλίων στη μετατροπή. 4 πόντοι γίνονται δυο μίλια. να πας στην πιστωτική premioum μια και καλή. μπορεί να έχει 80 ευρώ συνδρομή αλλά στα δίνει και με το παραπάνω, επιπλέων έχεις 25%μίλια σε κάθε μετατροπή πόντων. 4 πόντοι γίνονται 5 μίλια. άσε που σχεδόν αμέσως γίνεσαι ασημένιος σαν καινούριος κάτοχος με επιπλέον προνόμια. σου δίνει μπόνους 8000 μίλια εξαργύρωσης και αναβάθμισης.