τη χαζομάρα πρέπει να την έκανε ο κωτσοβολος. και εμένα το βλέπουν. το σίγουρο είναι ότι θα βρούμε άκρη.Κάποια εξέλιξη τελικά; Εμένα ακόμα το βλέπουν.
Εμένα η Alpha bank μου είπε πως υπάρχουν καθυστερήσεις... Τώρα θα δούμε..τη χαζομάρα πρέπει να την έκανε ο κωτσοβολος. και εμένα το βλέπουν. το σίγουρο είναι ότι θα βρούμε άκρη.
Θα μεινω τζαμπατζου. Εχω περισσοτερα μιλια απο οσα χρειαζομαι.View attachment 358696
Οι κάτοχοι των καρτών Aegean Bonus Visa που έχουν προχωρήσει σε έκδοση πιστωτικής κάρτας πριν την 1/6/2021, μπορούν να διατηρήσουν την υφιστάμενη κάρτα τους με το υφιστάμενο επιτόκιο και με αναπροσαρμοσμένη αναλογία μετατροπής των Bonus πόντων σε μίλια εξαργύρωσης σε 4 Bonus πόντοι = 3 Μίλια, που θα εφαρμοστεί από 1/1/2022.
Έτσι θα εξαναγκάζουν τους τζαμπατζήδες ( αυτούς που είχαν την κάρτα χωρίς συνδρομή), να αλλάξουν την παλιά μπλε έκδοση με μια από τις νέες των 40 ή 80€/ ετησίως.
Στους καθ’ ομολογία τζαμπατζήδες θυμίζω , ότι έχει προστεθεί ο εξής όρος στην έκδοση της κάρτας :Θα μεινω τζαμπατζου. Εχω περισσοτερα μιλια απο οσα χρειαζομαι.
Μονο που δεν εχει σχεση, οταν εχω συμβαση για δωρεαν συνδρομη κατι χροοοονια.Στους καθ’ ομολογία τζαμπατζήδες θυμίζω , ότι έχει προστεθεί ο εξής όρος στην έκδοση της κάρτας :
Σε περίπτωση καταγγελίας της Σύμβασης πριν την πάροδο εξαμήνου ( Σ.Σ της δωρεάν συνδρομής) από την σύναψή της, η Τράπεζα δύναται να επιβάλλει την χρέωση που αναφέρεται στο Παράρτημα (παρ. 3.ΣΤ, στοιχ. ιγ
Με την κάθε ανανέωση πιστεύω.Η Premium ότι δίνει το δίνει κάθε χρόνο με την ανανέωση της κάρτας η για 1 φορά ;
Αν και δεν είμαι ειδικός επί του θέματος μπροστά σε άλλους που ταξιδεύον αρκετά περισσότερο!Με την κάθε ανανέωση πιστεύω.