Απ οτι καταλαβα, πλεον ο καθένας εχει εναν bonus λογαριασμο στον οποιο συγκεντρώνονται οι ποντοι απο ολες τις καρτες. δεν συγκεντρωνεις δλδ για καθε καρτα ξεχωριστα.Δεν ξερω απο ποτε ισχυει, αλλα ισως ειναι αυτο..Τελευταια Κυριακη του μηνα και ειδα οτι μου αφαιρεθηκαν ολοι οι ποντοι (κι αυτοι που συνελλεξα με την American Express) για να μετατραπουν σε μιλια. Αλλαξε κατι και δεν το μαθαμε; Οχι οτι με χαλασε βεβαια.
αυτο ειναι. απο 3/12 οπως εχει συζητηθεί εκτεταμενα στο θεμα εδω και 6-7 μηνες. ποστ 461.Απ οτι καταλαβα, πλεον ο καθένας εχει εναν bonus λογαριασμο στον οποιο συγκεντρώνονται οι ποντοι απο ολες τις καρτες. δεν συγκεντρωνεις δλδ για καθε καρτα ξεχωριστα.Δεν ξερω απο ποτε ισχυει, αλλα ισως ειναι αυτο..
Δίνει και 5000 μίλια αναβάθμισης με την έκδοση.Όπως τα λέει ο φίλος παραπάνω.
Επίσης τα μίλια που μαζεύεις είναι εξαργύρωσης κ όχι αναβάθμισης...γιατί έχεις αφήσει να εννοηθεί ότι θα γίνεις silver ή gold μέσω της συλλογής bonus της alpha.
Για να ανοιξεις Together πρεπει να γινεις πρωτα silver .Δίνει 5000 και 2000 με την πρώτη συναλλαγή αναβάθμισης απ οτι κατάλαβα.
Μπορώ να τη βγάλω στο όνομα του πατέρα μου και μετά να μεταφέρω τα μίλια μέσω της Aegean στη δικιά μου κάρτα με την λειτουργία Togeather ώστε να χρησιμοποιώ εγώ τα προνόμια;