Έχει ξανά ειπωθεί αλλά αγοράζοντας μαρούλια και ραπανάκια απο το σουπερμάρκετ εκτός απο δωρεάν εισιτήρια θελουμε και αναβάθμιση;;;; Κάτι άλλο;ναι αλλα το θεμα ειναι να ταν αναβαθμισης. Ηθελα 1300 ποντακια για να γενω σιλβερ, πηρα ενα διχιλιαρο απο κατι και καλωντας να ρωτησω κατι, εμαθα για ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ και το αλλο!
Έχει ξανά ειπωθεί αλλά αγοράζοντας μαρούλια και ραπανάκια απο το σουπερμάρκετ εκτός απο δωρεάν εισιτήρια θελουμε και αναβάθμιση;;;; Κάτι άλλο;
Γι αυτό είστε μοντέλο, κύριε Μάκη...εγω παίρνω και γαλοπούλα βραστή με χαμηλά λιπαρά.
ακολουθώ τα βήματα σου, τα βήματα μιας .......ντιβαςΓι αυτό είστε μοντέλο, κύριε Μάκη...
Mπορουτε να εστε λιγοτερο σκωπτικη; Πλεγωνομαι ευκολως, τοσο οσο και μια τρυφερα καρδια ενος μαρουλιου η μια φετα τονου - αληθεια, ποσα ποντακια πιανει η αγορα τριων κονσερβωνε εκ του Βεροπουλου;Έχει ξανά ειπωθεί αλλά αγοράζοντας μαρούλια και ραπανάκια απο το σουπερμάρκετ εκτός απο δωρεάν εισιτήρια θελουμε και αναβάθμιση;;;; Κάτι άλλο;
Προσπαθώ να βγάλω τον γλυκό μου εαυτό αλλά με βγάζετε απο τα λαμε με παγιετες ρούχα μου...ποσα ποντακια πιανει η αγορα τριων κονσερβωνε εκ του Βεροπουλου;
Αντιλαμβανομαι την ανησυχια σου αλλα εισαι λιγο αυστηρη...χρησιμοποιω την καρτα δεκαετια+ σε ολα τα μηκη κ πλατη του πλανητη κ σε ποικιλους αγοραστες, απο παραγκες εως διαδικτυακα περιπτερα..ουδεποτε μου εχει χρεωθει αδικα εστω 1 Ε, αντιθετα εχω δεχτει δεκαδες κλησεις απο την τραπεζα για "ασυνηθιστη αγοραστικη συμπεριφορα"...το ιδιο με ολες τις πιστωτικες των τελευταιων δεκαετιων.Συγγνώμη, δεν οφειλε να μην είναι διάτρητο το σύστημα ασφαλείας τους; .