GTS
Member
Γραψτο να ξέρουμε, αλλά για να τις έκανες μάλλον είσαι αισιόδοξος ότι θα μετατρέπονται (μακάρι).Έχω κάνει μερικές αγορές, απο Ιούνιο θα ξέρω με σιγουριά.
Γραψτο να ξέρουμε, αλλά για να τις έκανες μάλλον είσαι αισιόδοξος ότι θα μετατρέπονται (μακάρι).Έχω κάνει μερικές αγορές, απο Ιούνιο θα ξέρω με σιγουριά.
Επειδή πρόσφατα έκανα αγορά που έγινε πολλά μίλια έξτρα δυστυχώς πλην του βασικού πακέτου πόντων οι έξτρα δεν μπορούσαν να γίνουν μίλιαΤώρα που το πάρτυ τελείωσε με τη συλλογή πόντων από άλλες κάρτες πλην ετζιαν, θα ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει ακόμα ότι με αγορά προϊόντων από Κωτσόβολο που συνοδεύονται από πόντους, εάν κανεις την αγορά με κάρτα ετζιαν οι έξτρα πόντοι γίνονται μίλια;
Τώρα που το πάρτυ τελείωσε με τη συλλογή πόντων από άλλες κάρτες πλην ετζιαν, θα ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει ακόμα ότι με αγορά προϊόντων από Κωτσόβολο που συνοδεύονται από πόντους, εάν κανεις την αγορά με κάρτα ετζιαν οι έξτρα πόντοι γίνονται μίλια;
Η αγορα ειχε γινει σιγουρα με Aegean bonus visa; Διαβαζω στους ορους χρησης και το μονο που βλεπω ειναι το εξης στο σημειο 8.Επειδή πρόσφατα έκανα αγορά που έγινε πολλά μίλια έξτρα δυστυχώς πλην του βασικού πακέτου πόντων οι έξτρα δεν μπορούσαν να γίνουν μίλια
Ακριβώς αυτό έγινε αλλα με 15.000 πόντους οι οποίοι δεν ήταν διαθέσιμοι για μετατροπή. Οι βασικοι πόντοι αγορας που ήρθαν μόλις έγινε η χρέωση ( 5200 αν θυμάμαι καλα) μπόρεσαν να μετατραπούν κανονικά.Η αγορα ειχε γινει σιγουρα με Aegean bonus visa; Διαβαζω στους ορους χρησης και το μονο που βλεπω ειναι το εξης στο σημειο 8.
"Οι κάτοχοι των καρτών Aegean Bonus Visa, μπορούν να μετατρέπουν σε μίλια αποκλειστικά και μόνο τους πόντους που έχουν συλλέξει από τη χρήση της Aegean Bonus Visa."
Εαν εχεις συλλεξει 70,000 ποντους απο προωθητικη ενεργεια του Κωτσου με αγορα/χρηση της Aegean Bonus Visa, συμφωνα με τους ορους, η μετατροπη θα επρεπε να θεωρειται δεδομενη. Ισως να υπαρχει καποιος ορος που μου διεφυγε (?), διαφορετικα η μη δυνατοτητα μετατροπης στη συγκεκριμενη περιπτωση θα ηταν συστημικο λαθος και θα επρεπε να επικοινωνησετε με την αιγαιου.
Νομίζω, δεν είναι ακριβώς έτσι. Πριν λίγα χρόνια, μόλις είχα πάρει την Premium και την είχα για τις καθημερινές αγορές μου, όταν αγόραζα κάτι μετά από λίγες ώρες έμπαινα και τις πλήρωνα π.χ αγορά σε φούρνο 5€, έμπαινα και τα έβαζα.Αν χρησιμοποιεις την καρτα αντι για cash, εννοειται οτι δεν περιμενεις την εκδοση του λογαριασμου για να την πληρωσεις αλλα πληρωνεις οσα και οποτε σου καπνισει.
Δεν ζηταω αυξηση του οριου γιατι φοβηθηκα οταν μια φορα μου ξαφρισαν ολο το οριο, αν και τα πηρα πισω. Την αδειαζω απο τα βαρη της με ebanking.