tatooine
Member
Με χαρά σας αναγγέλλω ότι η τρύπα έκλεισε.
Με τις υγειές σας.
Με τις υγειές σας.
Το δεύτερο.Εννοείς η τρύπα με τον κλειστό τραπεζικό λογαριασμό ή με τις τριγωνικές μεταφορές;
Οι δικοί μου δυστυχώς γιοκ και από μάστερ και από νταινερς σήμερα από αβ.Να μας κάνει καρδιακους ο tatooine βραδιάτικα. Ευτυχώς πριν μισή ώρα ψώνισα από βασιλόπουλο με τη platinum και τους πόντους συνέχιζει να τους βλέπει κανονικά η aegean όπως βλέπω όποτε ληξη συναγερμου για μένα (έστω προσωρινά) . Τώρα οι λοιπές τρύπες είναι λεπτομερειες.
Μάλλον για προθεσμιακες θα λεει που είχαν σταλεί και τα μηνύματα προσφατα.
Δηλαδή βλέπεις κανονικά τους πόντους που έχεις μαζέψει με άλλες κάρτες μέχρι χθες στην aegean και όχι τους σημερινούς;Οι δικοί μου δυστυχώς γιοκ και από μάστερ και από νταινερς σήμερα από αβ.
Ευτυχώς κάτι αγορές που έκανα από κότσο τις έκανα με την αιγαίου για τους έξτρα μπόνους πόντους..
Η είναι μπαγκ, η το κάνουν σταδιακά.
Ας μας πουν και άλλοι.
Βλέπει μόνο τους πόντους που έχουν αποκτηθεί με την συγκεκριμένη κάρτα. Κανένα άλλο.Δηλαδή βλέπεις κανονικά τους πόντους που έχεις μαζέψει με άλλες κάρτες μέχρι χθες στην aegean και όχι τους σημερινούς;
Περίεργο πράγματα, εγώ τώρα 20.15 έκανα αγορά με platinum και επειδή διάβασα το post μπήκα στη μετατροπή πόντων και τους βλέπει κανονικα.
Σήμερα περίεργη μέρα λόγω γενικά τραπεζικής αργίας να εφαρμόστηκαν νέα συστήματα και πιλοτικά σε κάποιους. Τι να πω θα φανεί προσεχώς
Τους πόντους στην alpha τους βλέπεις όλους μαζί. Αν πας όμως στην εφαρμογή της aegean στη μετατροπή πόντων σε μίλια και βάλεις τη καρτα σου βλέπεις τους πόντους προς μετατροπή. Εκεί θεωρητικά αν δε βλέπει όλους τους πόντους θα βλέπεις μονο τους μαζεμενους από aegean.Που στο καλό βλέπετε ξεχωριστά πόσους πόντους έχει η κάθε κάρτα; Εμένα τους γράφει συνολικά.
Εγινε μαλακία, εχω 5500 και βλέπει μόνο έναν!!