D
Delmem38110
Guest
ευχαριστώ, περίεργο όμως που μερικοί μπορούν και άλλοι όχι.
εκτός από σένα δεν υπάρχει κάποιος άλλος εδώ νομίζω.
εμένα ε σαφάρι τους άλλαζε πριν καμιά βδομάδα αλλά από προχτές γιοκ.
ευχαριστώ, περίεργο όμως που μερικοί μπορούν και άλλοι όχι.
Α, μου ρίχνεις, εμένα μου λέει πως έχω ακριβώς 397 πόντους διαθέσιμους για μετατροπή...
Εγώ θα ήθελα να δοκιμάσω αλλά δεν ξέρω σε ποιο μέρος της εφαρμογής γίνεται αυτό, δεν το έχω δει ποτέ.ευχαριστώ, περίεργο όμως που μερικοί μπορούν και άλλοι όχι.
εκτός από σένα δεν υπάρχει κάποιος άλλος εδώ νομίζω.
εμένα ε σαφάρι τους άλλαζε πριν καμιά βδομάδα αλλά από προχτές γιοκ.
Ζητω ταπεινα συγγνωμη για το γελοιον της συζητησης, αλλα @taver, eat my dust, παραγγειλα καφεδες απο τον Κωτσο για την εσπρεσιερα.Α, μου ρίχνεις, εμένα μου λέει πως έχω ακριβώς 397 πόντους διαθέσιμους για μετατροπή...
Τώρα πρέπει να γίνει αυτό, που έχουμε ψωνισει κωτσοβολο κλπ και δεν μπορούμε να μετατρέψουμε και έχουν μαζευτεί οι πόντοι.Πως θα γίνει να βγάλουν καμιά BF προσφορά για μετατροπή bonus πόντων σε μίλια με αναλογία 4 προς 10? Οέο?
υποπτεύομαι πωσ δεν έχει να κάνει με λειτουργικό αλλά με λογαριασμούς. να μην δίνει πρόσβαση σταδιακά σε ορισμένους λογαριασμούς σε αυτή την υπηρεσία. πριν μερικές εβδομάδες είχες πρόβλημα εσύ μετά κάποιοι άλλοι....Ζητω ταπεινα συγγνωμη για το γελοιον της συζητησης, αλλα @taver, eat my dust, παραγγειλα καφεδες απο τον Κωτσο για την εσπρεσιερα.
@ToTheMoonAndBack ποσταρω τη φωτο απο το δευτερο Android παλιο κινητο μου.
Δηλαδη λειτουργει σε καθε κινητο.
View attachment 411277
Μάλλον αυτό συμβαίνει γιατί προφανως ούτε εμένα με αφήνει να κανω μετατροπή κολλάει στο ίδιο σημείο που λέτε πάνω. Και επίσης στο βήμα 2 κολλάει και καθε προσπάθεια να κάνω αλλαγή σε οποιαδήποτε κράτηση έχω κάνει. Έχω μιλήσει μαζί τους και άκρη δε βγαίνει. Μήπως κλειδώνουν εμάς που έχουμε παλιές aegean visa??υποπτεύομαι πωσ δεν έχει να κάνει με λειτουργικό αλλά με λογαριασμούς. να μην δίνει πρόσβαση σταδιακά σε ορισμένους λογαριασμούς σε αυτή την υπηρεσία. πριν μερικές εβδομάδες είχες πρόβλημα εσύ μετά κάποιοι άλλοι....