Φυσικά. Παντού τους έχω πάρει κανονικά.Δίνει τους αυξημενους ποντους του μεγαλου συνεργατη ;
Φυσικά. Παντού τους έχω πάρει κανονικά.Δίνει τους αυξημενους ποντους του μεγαλου συνεργατη ;
Δε γίνεται να κάνεις αίτηση για νέα κάρτα αν έχεις ήδη τη παλιά, μόνο αίτημα αναβάθμισης.Έχει δοκιμάσει κανένας/καμία να κάνει αίτηση για νέα κάρτα Aegean Bonus premium, έχοντας ήδη την παλιά, προκειμένου να πάρει τα αυξημένα μίλια καλωσορίσματος?
Το αρχικό ερώτημα ήταν αν μπορείς να εκδόσεις την premium όταν έχεις ήδη τη παλιά (Agean bonus απλή και απ' όσο θυμάμαι δεν υπήρχε παλιά η Aegean bonus premium). Εσύ μιλάς για την ίδια κάρτα, απο Aegean bonus απλή στην αναβαθμισμένη Aegean bonus απλή, που και πάλι αν την παλιά την "καθαριζες" (εξόφληση της και κτλ κτλ) και έκανες αίτηση για καινούργια θα έπαιρνες οτι αναλογεί σε μία καινούργια.Η διαδικασια αμεσης μεταφορας υπολοιπου και αυτοματης συνδεσης της νεας καρτας με ολους τους λογαριασμους και τα προιοντα με τα οποια ηταν συνδεδεμενη η παλια χωρις καμια ενεργεια απο εμενα (εκτος απο την αρνηση της τραπεζας γιατι τονισε οτι ειναι το ιδιο προιον αναβαθμισμενο) και το γεγονος οτι δεν ελαβα νεα συμβαση δειχνει οτι ειναι η ιδια καρτα αναβαθμισμενη.
Πολυ θα ηθελα να μην ηταν ετσι, αλλα ετσι εγινε.
Υπαρχει κανεις που την πηρε ως νεα καρτα ταυτοχρονα με την παλια?
Που ακριβώς λέει οτι αν έχεις την Aegean Bonus απλή δεν μπορείς να έχεις και την Premium;...Η τράπεζα κοιτάει τα εισοδηματικά κριτήρια του κάθε ενδιαφερόμενου και την φερεγγυότητά του για να του εκδώσει μία, δύο και όσες κάρτες θέλει! Στα χαρακτηριστικά των καρτών αναγράφει οτι έχεις περιθώριο για άλλες δύο κάρτες, αλλά δεν λέει ποιες....Επίσης η τράπεζα μπορεί να εκδώσει σε κάποιον επιπλέον κάρτα, αλλά με χαμηλότερο όριο αγορών και αυτό πάλι η τράπεζα θα το κρίνει. Σε αυτή τη περίπτωση μπορεί κάποιος μετά να αλλάξει τα όρια αγορών των καρτών του, σύμφωνα με το ποιες καρτες θέλει να χρησιμοποιεί περισσότερο.
Συνήθως δεν γίνεται αυτό στα co-branded τραπεζικά προϊόντα (βασικά εγώ δεν το έχω δει ποτέ), μία κάρτα εκδίδεται και μπορεί να συνδεθεί με το εκάστοτε πρόγραμμα πιστότητας, στην περίπτωση της Aegean με το πρόγραμμα miles and bonus. Οι δύο κάρτες στις οποίες αναφέρεσαι είναι πρόσθετες κάρτες για τα μέλη της οικογένειάς σου, όχι διαφορετικές κάρτες. Αν έχεις την απλή, μπορείς να αναβαθμιστείς στην platinum, αν έχεις την platinum, μπορείς να υποβαθμιστείς στην απλή, αν έχεις την παλιά κάρτα μπορείς να αναβαθμιστείς είτε στη νέα απλή είτε στη platinum. Όχι να εκδώσεις δύο ταυτόχρονα. Αν στην Aegean δουλεύει διαφορετικά το σύστημα (απίθανο), πάω πάσο.
Οι δύο κάρτες είναι δύο διαφορετικές κάρτες, που ανήκουν σε ένα άτομο με δικό του λογαριασμό miles & bonus, έχουν εκδοθεί απο τη τράπεζα, μετά απο αίτηση η κάθε μία ξεχωριστά, και μετά την έκδοση της premium (η άλλη προϋπήρχε) η κάρτα "κρεμάστηκε" αυτόματα στο λογαριασμό miles & bonus και εμφανίστηκαν τα κουπόνια της. Αυτή τη στιγμή τις βλέπω μπροστά μου.μία κάρτα εκδίδεται και μπορεί να συνδεθεί με το εκάστοτε πρόγραμμα πιστότητας, στην περίπτωση της Aegean με το πρόγραμμα miles and bonus. Οι δύο κάρτες στις οποίες αναφέρεσαι είναι πρόσθετες κάρτες για τα μέλη της οικογένειάς σου, όχι διαφορετικές κάρτες.