Hayate
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Oπου δεν κανονιζουμε..
- Ταξίδι-Όνειρο
- Hokkaido χειμωνα
Ειναι αυτοί οι 1000 ποντοι που δεν μετατρέπονται σε μιλια αν δεν κανω λάθος??Ακόμα περιμένουμε τους Bonus απο το Gov...
Ειναι αυτοί οι 1000 ποντοι που δεν μετατρέπονται σε μιλια αν δεν κανω λάθος??Ακόμα περιμένουμε τους Bonus απο το Gov...
Σωστά...Ειναι αυτοί οι 1000 ποντοι που δεν μετατρέπονται σε μιλια αν δεν κανω λάθος??
κανω αίτημα για αντιλογισμο τηλεφωνικά κάθε φορα που μου χρεώνετε η συνδρομή και πάντα γίνετε επιστροφή. οποτε αν έχεις χρησιμοποίηση αρκετά την καρτα μπορείς να το κανειςΚαλημέρα συμφορουμήτες,
Είχα στείλει ένα αίτημα για επιστροφή της συνδρομής στο site της alpha bank με προυπόθεση ότι χρησιμοποίω πολύ την κάρτα, κάνοντας μεγάλες αγορές κτλ κτλ. Φυσικά έφαγα άκυρο με το γάντι όπως ήταν αναμενομένο.
Ωστόσο με ενημέρωσαν ότι μπορώ να κάνω αίτημα αντιλογισμού ετησίως, το οποίο η τράπεζα αξιολογεί αντιστοίχως βάσει της ισχύουσας πιστωτικής πολιτικής. Έχει κανείς παλίος γνώση αν αυτό γίνεται ηλεκτρονικά ή πρεπει να περάσεις απο κατάστημα? Υπάρχει ελπίδα ή να μην μπω καν στη διαδικασία?
Μιλάμε για την aegean bonus την απλή ή την premium;κανω αίτημα για αντιλογισμο τηλεφωνικά κάθε φορα που μου χρεώνετε η συνδρομή και πάντα γίνετε επιστροφή. οποτε αν έχεις χρησιμοποίηση αρκετά την καρτα μπορείς να το κανεις
Για καμία απο της παραπάνω,Μιλάμε για την aegean bonus την απλή ή την premium;
το κουπόνι των 25 πάει μόνο του (γιατί δεν έχει άλλο κουτάκι να βάλεις αλλά κωδικό) όπως επίσης και του δωρεάν εισιτηρίου.καλημέρα στην παρέα, γνωρίζει κάποιος/καποια αν τα προνόμια που δίνει η aegean premium δίνονται και συνδιαστικά? δλδ μπορώ να αγοράσω ένα εισητήριο με έκπτωση 25ευρώ και ταυτόχρονα δωρεάν εισητηρίο για την συνοδό μου και το voucher της δωρεάν βαλίτσας? Ή ένα απόλα κάθε φορά?