Δηλαδή ρε manolism δεν είναι σοβαροί επειδή δεν υπάρχουν θέσεις στις τιμές προσφοράς στις ημερομηνίες που εσύ θέλεις? Μια εταιρία που είναι 10 χρόνια στο χώρο, έχει πάρει 25τόσα καινούργια αεροπλάνα, πετάει σε όλη την Ελλάδα και την μισή Ευρώπη δεν είναι σοβαρή και είναι σοβαρή μια εταιρία που ούτε 4 μήνες δεν έχει κλείσει στο χώρο? Περίεργα μας τα λες....Εβλεπα και εγω αυτη την προσφορα 39 ευρω για εσωτερικο και λεω ας κλεισω....ομως οταν πηγαινω και κανω την κρατηση βλεπω μια ωραια τιμη στα 362 ευρω περιπου....δυο σεναρια παιζουν να μας δουλευουν ή καποιοι ειναι μερα νυχτα πανω απο τα πληκτρολογια...τελος παντων εγω εκλεισα με athens airway που μου φαινονται πιο σοβαροι ανθρωποι...την ειδαν και στην Aegean αλλα ολυμπιακη....
Εγώ πάντως με την "προσφορά" όπως λέτε έκλεισα Αθήνα - Κέρκυρα στα 150€...
Τέλος πάντων,δηλαδή Χρήστο να σας περιμένω φέτος?Κερνάω τσιτσιμπύρα!!!
εδώ υπάρχει θέμαΕιλικρινά βαριέμαι να σου εξηγώ... τόσος κόσμος παίρνει ξαναπαίρνει και ξαναπαίρνει φτηνά εισιτήρια, με εσένα πάντα υπάρχει πρόβλημα... προφανώς έχει γίνει συνομοσία της Aegean σε βάρος σου και δεν σου δίνουν φτηνά εισιτήρια...
υ.γ. ποιά να είναι άραγε τα βήματα της Ολυμπιακής που ακολουθεί η Aegean? οεο?
Φιλε μου καταλαβα τι καπνο φουμαρει ο traveller....στην συναντηση που ειχα παει δεν ηρθε να συζητησουμε κανα θεμα...μονο εκατσε στην αλλη ακρη του τραπεζιου....γιατι αραγε...εδώ υπάρχει θέμα
πρός manοlism : ασε τον traveller να λέει ... εξυπηρετει και προωθεί τα συμφέροντα της Aegean και και του δίνουν τσάμπα εισιτήρια ... και εκείνος νομίζει οτι ολοι οι υπόλοιποι μπορούμε να βρίσκουμε φθηνα εισιτήρια με την Α3 η να πετάμε για Nεα Υόρκη με 296 ευρώ