• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Aegean 40 %

duty_free

Member
Προ τριών λεπτών ηλθε μήνυμα· εως 40% (μείον) για το διαστημα πρώτη φεβ μέχρι του αη δημητρη και η κράτηση δεον να ειη μεχρι την δεκάτη πέμπτη ημερα του πρωτου μηνος του δισχιλιοστου εικοστού πεμπτου ετους Κυρίου.

NickTheGrek

Member
Εμένα τα εισιτήρια που με ενδιέφεραν τα έβρισκα φτηνότερα/ίδια τιμή πριν τις "προσφορές". Πχ. Ένα εισιτήριο που κοιτούσα μια μέρα πριν τις "προσφορές" αύξησαν την τιμή και τώρα με την έκπτωση βγαίνει όσο έβγαινε πριν 2 μέρες.
Επίσης θέλω συμβουλή για όποιον γνωρίζει. Θέλω να πάρω 3 εισιτήρια για 3 άτομα με κουπόνι next τον καθέναν, άρα θα χρειαστεί να κάνω 3 ξεχωριστές κρατήσεις? Πώς μπορώ να εξασφαλίσω ότι η τιμή δε θα ανέβει μετα την πρώτη/δεύτερη κράτηση?

paefstra

Member
Επίσης θέλω συμβουλή για όποιον γνωρίζει. Θέλω να πάρω 3 εισιτήρια για 3 άτομα με κουπόνι next τον καθέναν, άρα θα χρειαστεί να κάνω 3 ξεχωριστές κρατήσεις? Πώς μπορώ να εξασφαλίσω ότι η τιμή δε θα ανέβει μετα την πρώτη/δεύτερη κράτηση?
Ενα ενα και δεν θα αποφυγεις ευκολα ενα τουλαχιστον ακριβοτερο εισιτηριο. Οι καλυτερες προσφορες ηταν για 1 τελευταιο εισιτηριο και ανεβηκε στο δευτερο.

adiaforos

Member
Εμένα τα εισιτήρια που με ενδιέφεραν τα έβρισκα φτηνότερα/ίδια τιμή πριν τις "προσφορές". Πχ. Ένα εισιτήριο που κοιτούσα μια μέρα πριν τις "προσφορές" αύξησαν την τιμή και τώρα με την έκπτωση βγαίνει όσο έβγαινε πριν 2 μέρες.
Εγώ πάλι, στους προορισμούς που κοίταζα επειδή περίμενα την έκπτωση, βγαίνει κάθε χρόνο, υπολόγισα μέχρι και το ποσοστό της έκπτωσης χωρίς να αλλάξει καμία τιμή. Αυτό το κάνω κατά πάγια πρακτική τρεις φορές το χρόνο που είναι πάγιες οι εκπτώσεις και δεν έχω δει ποτέ απόκλιση (πλην της περίπτωσης διάθεσης ναύλων U, T, P σε προορισμούς που δεν είχαν διατεθεί, που η έκπτωση ήταν ακόμα μεγαλύτερη). Πολλοί έχουν διαφορετικές εμπειρίες, αλλά από την άλλη έχω καταλάβει ότι κάποιοι κοιτούν π.χ. για ένα εισιτήριο και πάνε μετά να κλείσουν π.χ. για 4 άτομα και διαμαρτύρονται για την τιμή, χωρίς να έχουν δει ότι στην αρχική τιμή που κοίταζαν ήταν εξαρχής π.χ. ένα εισιτήριο διαθέσιμο, που μπορεί και να το πρόλαβε και άλλος. Δεν λέω ότι αυτό ισχύει πάντα, αλλά σε μένα τουλάχιστον δεν έχει συμβεί.
Καταρχάς θα κάνεις αναζήτηση για 3 άτομα, να δεις εξαρχής αν υπάρχουν τρία διαθέσιμα εισιτήρια στην ίδια κλάση. Αν ναι, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις με διαδοχικές κρατήσεις, αλλά δεν είναι δεδομένο, η δυναμική τιμολόγηση ίσως παίξει λίγο με τις τιμές, απόφευγε να κάνεις περιττές αναζητήσεις στις ίδιες ημερομηνίες

maria91

Member
Δε ξερω τι λετε κ αν σας φαινονται ακριβα,παντως το site παλι επεσε....

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Δε ξερω τι λετε κ αν σας φαινονται ακριβα,παντως το site παλι επεσε....
Και το app επίσης, δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να πέφτει σε τέτοιο βαθμό τώρα τελευταία. Και καλά τη black Friday αλλά δε νομίζω να μπήκαν και τόσοι πολλοί μαζί σήμερα και να το έριξαν. Ούτε πληροφοριακό σύστημα του δημοσίου..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.789
Μέλη
39.518
Νεότερο μέλος
Kostasrs22

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom