• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

AEGEAN προσφορές για Γερμανία - 40% έκπτωση

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Η Aegean προσφέρει πτήσεις από 8 ελληνικά αεροδρόμια για πόλεις της Γερμανίας, μέχρι 40% χαμηλότερα από την κανονική τους τιμή.

Ισχύει για πτήσεις από 15/3 ως 30/6 και από 15/9 ως 25/10.

Κρατήσεις μέχρι 14 Φεβρουαρίου! Δείτε ΕΔΩ.

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Να που τελικα η ryanair εκανε καλο που ηρθε και Αθηνα...ολο προσφορες απο τοτε η Aegean....

mitsmag

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Roadtrip Ισπανίας
Παιδιά επειδή ειμαι πρωτάρα στα αεροπορικά να ρωτησω γινεται να κλεισω το πηγαινε μονο με την προσφορα πχ για 31/6 ή οι προσφορές αφορούν το πηγαινε-έλα;

mitsmag

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Roadtrip Ισπανίας
Συγνωμη να ρωτησω κατι ακομα. Μου βγαζει για το αεροδρομιο του βερολινου την πολη tegel γνωριζει κανεις αν καλυπτεται με τραινο του ιντερειλ ή με συγκοινωνια αν ειναι κοντα στο βερολινο;

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
ειναι η ονομασια του αεροδρομίου, εχει συνδεση πχ εγω ειχα παει με λεωφορειο κ απ οτι θυμαμαι ηταν πολυ κοντα

mitsmag

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Roadtrip Ισπανίας
ειναι η ονομασια του αεροδρομίου, εχει συνδεση πχ εγω ειχα παει με λεωφορειο κ απ οτι θυμαμαι ηταν πολυ κοντα
Ευχαριστω πολυ και παλι. να ρωτησω και κατι τελευταιο, σορρυ για το πρηξιμο αλλα οπως καταλαβαινεις εχω υπερμαυρα μεσανυχτα, οι προσφορες ισχυουν μονο με πληρωμη online δηλαδη με καποια prepaid, πιστωτική κτλ;

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
τραπεζικο λογαριασμο δε νομιζω,πηγαινε σε ενα πρακτορειο να στα κλεισουν αυτοι καλυτερα

mitsmag

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Roadtrip Ισπανίας
γινεται κι αυτο; θα υπαρξει βεβαια καποια χρεωση ετσι; εννοω απο το ταξιδιωτικο πρακτορειο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.743
Μέλη
39.479
Νεότερο μέλος
dion1976

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom