Πριν από λίγες μέρες ταξίδεψα από το Χανιά στην Αθηνά με την Aegean. Κατά τη διάρκεια που βρισκόμασταν μπροστά στο check – in ο υπάλληλος άκουσε ότι μέσα στις αποσκευές μας έχουμε 2 μπουκάλες με υγρά και μας είπε ότι απαγορεύεται να τις πάρουμε μαζί μας. Προσοχή…δεν μιλάω για τις χειραποσκευες αλλά για τις αποσκευές που θα πήγαιναν κάτω στο αμπάρι του αεροπλάνου. Χωρίς καν να ρωτήσει τι έχουμε μαζί μας. ποσά λίτρα είναι ή σε τι συσκευασία τα έχουμε μας απαγόρεψε να τα πάρουμε μαζί μας. Όταν του είπα ότι αυτό δεν το έχω ξανακούσει μου απάντησε ότι έτσι είναι τα πράγματα και ότι δεν είμαι καλά ενημερωμένος. Τέλος αφού του είπα ότι το χαρτάκι που βρισκόταν στον τοίχο δίπλα του με τον νόμο της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαγορεύει μόνο τα υγρά στις χειραποσκευες.... και γράφει « όπως πάντα επιτρέπονται τα υγρά στις αποσκευές»... απλά γύρισε το κεφάλι του αγενέστατα και φώναξε στη ουρά που περίμενε... «άλλος για Αθήνα».
Θέλετε και Star Alliance ε;;;
Μπράβο σας..
Παρακαλώ τα σχόλια σας όχι μονο για την συμπεριφορά του αλλά και για την απαγόρευση των υγρών.
Θέλετε και Star Alliance ε;;;
Μπράβο σας..
Παρακαλώ τα σχόλια σας όχι μονο για την συμπεριφορά του αλλά και για την απαγόρευση των υγρών.