• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

AEGEAN:Γερμανία από 49 και 69 ΕΥΡΩ

fotast

Member
Η προσφορά αφορά σε πτήσεις της Aegean από/προς Αθήνα για Φρανκφούρτη, Μόναχο, Ντίσελντορφ, Βερολίνο, & Στουτγάρδη και σε πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη για Μόναχο, Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ,& Στουτγάρδη. Ισχύει για κρατήσεις έως 18 Σεπτεμβρίου 2009 και για πτήσεις από 25/10/2009 – 17/12/2009. *Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση, περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τη χρέωση συναλλαγής 10€ ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean. Δεν επιτρέπονται αλλαγές στο εισιτήριο, ενώ σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου. Οι πτήσεις Αθήνα – Στουτγάρδη πραγματοποιούνται μέσω Θεσσαλονίκης.

Last edited by a moderator:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Αθήνα - Στουτγάρδη: 103 Ευρώ το πήγαινε - έλα.

Αθήνα - Βερολίνο: 116,50 Ευρώ το πήγαινε - έλα, με ελάχιστη διαθεσιμότητα.

Αθήνα - Ντίσελντορφ: 116,20 Ευρώ το πήγαινε - έλα πάλι με μικρή διαθεσιμότητα.

Αθήνα - Μόναχο: 78,60 Ευρώ το πήγαινε - έλα.

Αθήνα - Φρανκφούρτη: 82,60 Ευρώ το πήγαινε - έλα.

---

Θεσσαλονίκη - Στουτγάρδη: 122,80 Ευρώ το πήγαινε - έλα.

Θεσσαλονίκη - Ντίσελντορφ: 150,00 Ευρώ το πήγαινε - έλα.

Θεσσαλονίκη - Μόναχο: 154,60 Ευρώ το πήγαινε - έλα.

Θεσσαλονίκη - Φρανκφούρτη: 142,40 Ευρώ το πήγαινε - έλα.

Γενικά....μικρές διαθεσιμότητες από Θεσσαλονίκη...

manelaki

Member
μου προτειναν προχθες να παω ενα διημερο Γερμανια να με φιλοξενησουν και το φθηνοτερα εισητηριο που βρηκα ηταν της Easy jet me 186 euro......Και τωρα βλεπω αυτο!!!παιδια τι λετε?αξιζει να παω?βεβαια θα μενω με γερμανους και θα παω για ενα παρτυ συνεπως δεν θα γυρισουμε και καθολου....βεβαια δεν μου τρεχουν και απ'τα πατζακια!!!αλλα τι λετε???αν οντως αξιζει θα παω....και θα΄ναι η πρωτη μου φορα στο εξωτερικο και η πρωτη σε αεροπλανο!

manelaki

Member
χαχα...ειπα τους λογους και τα λεφτα δεν θα τα βαλω εγω αλλα οι γονεις μου!...αυριο θα εχουμε αποφασισει... :)

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Καμιά προσφορά για μέσα στις γιορτές θα βγεί επιτέλους;

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
παιδια εγω μπηκα στην περιβοητη προσφορα κοιταξα απο κ προς θεσνικη φραγκουρτη κατα νοεμβρη ..το ξεκινουσε 39 κκκαι ειδα οτι με φορους βγαινει καπου 179ε...αρα μαλλον παραμυθι ειναι..περιμενω καλυτερα... εγω πηγα μεσο πρακτορειου που πηρε και τη μιζα του σουηδια 170 οχι 180 για γερμανια σιγα...

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
μου προτειναν προχθες να παω ενα διημερο Γερμανια να με φιλοξενησουν και το φθηνοτερα εισητηριο που βρηκα ηταν της Easy jet me 186 euro......Και τωρα βλεπω αυτο!!!παιδια τι λετε?αξιζει να παω?βεβαια θα μενω με γερμανους και θα παω για ενα παρτυ συνεπως δεν θα γυρισουμε και καθολου....βεβαια δεν μου τρεχουν και απ'τα πατζακια!!!αλλα τι λετε???αν οντως αξιζει θα παω....και θα΄ναι η πρωτη μου φορα στο εξωτερικο και η πρωτη σε αεροπλανο!
Φυσικά και δύσκολα θα βρεθεί κάποιος εδώ μέσα να σου πει...."μην πηγαίνεις"!

Το θέμα είναι αφού θα πας που θα πας....γιατί δεν το εκμεταλλεύεσαι να μείνεις άλλες 1-2-3 μέρες να δεις και κάτι;

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
παιδια εγω μπηκα στην περιβοητη προσφορα κοιταξα απο κ προς θεσνικη φραγκουρτη κατα νοεμβρη ..το ξεκινουσε 39 κκκαι ειδα οτι με φορους βγαινει καπου 179ε...αρα μαλλον παραμυθι ειναι..περιμενω καλυτερα... εγω πηγα μεσο πρακτορειου που πηρε και τη μιζα του σουηδια 170 οχι 180 για γερμανια σιγα...
Γενικά όπως έγραψα και πιο πάνω, δεν υπήρχε ιδιαίτερη διαθεσιμότητα, κι εκτός απ' αυτό, οι πτήσεις από την Θεσσαλονίκη είναι γενικά ακριβότερες!

Μου κάνει εντύπωση για παράδειγμα με την Aegean η πτήση από την Στουτγάρδη. Η συγκεκριμένη πτήση ξεκινάει από την Αθήνα, σταματάει στην Θεσσαλονίκη και συνεχίζει στην συνέχεια προς την Στουτγάρδη! Κι όμως, όποτε έχω κοιτάξει για τις τιμές, ήταν πάντα πιο ακριβό το κομμάτι από την Θεσσαλονίκη στην Στουτγάρδη! Πως γίνεται αυτό; Υποτίθεται ότι επιβάτες από την Αθήνα πληρώνουν φόρους αεροδρομίου και στην Αθήνα...και στην Θεσσαλονίκη αλλά και στην Στουτγάρδη...:roll:

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES

Ο μόνος λόγος για να σου πώ να μην πάς είναι για να μην αφήσεις το μέλλον φανταράκι μόνο του (εκτός κιαν το πάρεις μαζί σου):D:D:D
Απο την άλλη όμως αν είναι η πρώτη σου φορά στο εξωτερικό και μάλιστα πρώτη σου φορά με αεροπλάνο θεώρησε το κάτι σαν Crash-Test :D:D:D

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
Γενικά όπως έγραψα και πιο πάνω, δεν υπήρχε ιδιαίτερη διαθεσιμότητα, κι εκτός απ' αυτό, οι πτήσεις από την Θεσσαλονίκη είναι γενικά ακριβότερες!

Μου κάνει εντύπωση για παράδειγμα με την Aegean η πτήση από την Στουτγάρδη. Η συγκεκριμένη πτήση ξεκινάει από την Αθήνα, σταματάει στην Θεσσαλονίκη και συνεχίζει στην συνέχεια προς την Στουτγάρδη! Κι όμως, όποτε έχω κοιτάξει για τις τιμές, ήταν πάντα πιο ακριβό το κομμάτι από την Θεσσαλονίκη στην Στουτγάρδη! Πως γίνεται αυτό; Υποτίθεται ότι επιβάτες από την Αθήνα πληρώνουν φόρους αεροδρομίου και στην Αθήνα...και στην Θεσσαλονίκη αλλά και στην Στουτγάρδη...:roll:

και να σκεφτεις οτι εμεις ειμαστε πιο κοντα απο θεσνικη- γερμανια και το αεροδρομιο της θεσνικης μαλλον πρεπει ναχει φτηνοτερους φορους... ελλας το μεγαλειο σου..

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Μα...όπως και να το κάνουμε, από την Αθήνα πετάμε με ενδιάμεσο σταθμό στην Θεσσαλονίκη, άρα κάνουμε μεγαλύτερη διαδρομή. Όπως είπα παραπάνω, είναι η ίδια πτήση που εξυπηρετεί την Στουτγάρδη, ξεκινάει από Αθήνα, κάνει μια στάση στην Θεσσαλονίκη και συνεχίζει για την Στουτγάρδη! Άρα πληρώνουμε και διπλούς τους φόρους, εκτός κι αν δεν χρεώνονται οι ταξιδιώτες της Αθήνας τους φόρους της Θεσσαλονίκης αφού δεν κατεβαίνουν στο αεροδρόμιο εκεί (δεν γνωρίζω πως ακριβώς λειτουργεί το καθεστώς).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom