fotast
Member
Όλοι οι προορισμοί εξωτερικού με έκπτωση έως 40%!
Ισχύει για όλες τις απευθείας πτήσεις από 5/11 – 30/3
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
Μέχρι 5/9
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Εγώ λέω να το εγκαινιασω οσονούπωΘυμίζω ότι μπορείτε πλέον να κάνετε τις κρατήσεις σας και στο Travelstories GO
Το οποίο μόλις τώρα που έλεγξα, μου έβγαλε καλύτερη τιμή σε μια πτήση της Aegean απ' ότι η skyscanner Επίσης μου έβγαλε όλες τις επιλογές της Ryanair που η skyscanner δεν βγάζει. Να τα λέμε κι αυτάΘυμίζω ότι μπορείτε πλέον να κάνετε τις κρατήσεις σας και στο Travelstories GO
Για μενα που η κυνηγετικη περιοδος θα αρχισει το Πασχα, εχω σκασει που δεν εβγαλε ακομη για Απριλη και μετα. Περσι 29 Αυγουστου εκλεισα για Ιουνη. Εμεις οι ψυχαναγκαστικοι υποφερουμε.Καλά τι λογοδιάρροια σας έπιασε πάλι; Αν δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε, να ενημερώσω ότι έχει προσφορά η A3, και τα χειμερινά εισιτήρια είναι σκοτωμένα. Έχω κλείσει 4 ταξίδια από το πρωί.
Χτες διάβαζα ένα άρθρο για μια μήνυση που έκανε αυστραλιανή επιτροπή καταναλωτών εναντίον της trivago για παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού κατά την παρουσίαση αποτελεσμάτων ξενοδοχείων αφού αυτή γινόταν βάσει του υψηλότερου cost per click που πλήρωναν οι ενδιαφερόμενοι.Το οποίο μόλις τώρα που έλεγξα, μου έβγαλε καλύτερη τιμή σε μια πτήση της Aegean απ' ότι η skyscanner
Γερμανια, Ισπανια, Ιταλια, Βαλκανια εξαιρετικες τιμες αλλα πολυπαιγμενα...Καλά τι λογοδιάρροια σας έπιασε πάλι; Αν δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε, να ενημερώσω ότι έχει προσφορά η A3, και τα χειμερινά εισιτήρια είναι σκοτωμένα. Έχω κλείσει 4 ταξίδια από το πρωί.
68 ευρω Γενευη με επιστροφη σχεδον ολο τον Φεβρουαριο. Κι απο κει η Γαλλια σε αποσταση αναπνοης.Γερμανια, Ισπανια, Ιταλια, Βαλκανια εξαιρετικες τιμες αλλα πολυπαιγμενα...
Στα υπολοιπα δινει τα καλυτερα εισιτηρια του μηνα μερες που δεν ταιριαζουν μεταξυ τους, γιορτες εννοειται στο Θεο...
Εχει ενα εξαιρετικο για οποιον προλαβει, 91 ευρω 1 βδομαδα Λισαβονα 26/2-5/3 , Τριτη με Τριτη, 1 βδομαδα Πορτογαλια και 2700 μιλια στην Miles and Bonus..