chrisbd
Member
E φετος θα παρει κατι.. ειναι τεραστιος παιχτης.. τον παω πολύ..
καλα τα ειπες .. ισως με καποιες διορθωσεις πας στο 100%..Λοιπόν ξεκινάω με το αγαπημένο μου σπορ των προβλέψεων κι όποιος θέλει ακολουθεί. Προκρίσεις:
Ρεαλ- Ατλέτικο: Ρεάλ
Λίβερπουλ- Παρί: Λίβερπουλ
Μπάγερν- Λεβερκούζεν: Λεβερκούζεν
Φέγενορντ- Ίντερ: Φέγενορντ
Κλαμπ Μπριζ - Άστον Βίλα: Άστον Βίλα
Ντόρτμουντ -Λιλ : Ντόρτμουντ
Μπενφίκα - Μπαρτσελόνα: Μπαρσελόνα
Αϊντχόφεν- Άρσεναλ: Άρσεναλ
Εεεεε όχι δα. Ήδη έχασα τη πρόβλεψη στο Μπάγερν Μονάχου-Λεβερκουζεν και κατά πάσα πιθανότητα στο Ίντερ- Φέγενορντ. Και λογικά θα χάσω και κανένα άλλο στη πορεία. Αλλά για να δούμε θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια.Που εισαστε βρε μπαλαδόφατσες;; καποιο σχολιο για Παρι Λιβερπουλ;;
αυτο ειναι το ποδοσφαιρο.. καλοι οι αριθμοι αλλά πρεπει να βαλεις και τη μπάλλα στα δίχτυα.. αυτο δεν θα συνεβαινε ποτε στο μπασκετ..
Ο Σαλαχ πηρε μεταγραφη στη Παρί;; δεν ηταν στο γηπεδο..
Μην πιασετε τα εγχωρια ...απο την Πεμπτη και μετά..
καλα τα ειπες .. ισως με καποιες διορθωσεις πας στο 100%..
και τα μισα να πιασεις ειναι επιτυχια.. η ΡΕΑΛ δεν βλέπω να περνα αν δεν σοβαρευτει γιατι σιγουρα ειναι καλυτερη απο την Ατλέτικο οσον αφορα την ποιοτητα των παιχτων..Εεεεε όχι δα. Ήδη έχασα τη πρόβλεψη στο Μπάγερν Μονάχου-Λεβερκουζεν και κατά πάσα πιθανότητα στο Ίντερ- Φέγενορντ. Και λογικά θα χάσω και κανένα άλλο στη πορεία. Αλλά για να δούμε θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια.
Να μην το πάρει πάλι η Ρεάλ για εμένα είναι το πιο σημαντικό. Νισαφι πια.
Αλλά αν δεν το πάρει αυτή τότε ποια; Έχει πολλές που φαντάζουν δυνατές υποψήφιες φέτος;
Το σχόλιο μου στα από πάνω που λες:
Ναι στο μπάσκετ στα αμφίρροπα ματς το βάζεις στα τελευταία 2 λεπτά εκεί που είναι 80-80 ή 68-70 ξέρω γω ας πούμε και βλέπεις τα τελευταία 2 λεπτά για να δεις ποιος θα το πάρει στις λεπτομέρειες. Κανονικά τριλεπτα θα έπρεπε να είναι τα ματς στο μπάσκετ.Όλο το υπόλοιπο άνευ ουσίας είναι.
Στο μπάσκετ δεν μπορεί να είναι το ματς ισοπαλία και η εικόνα να αδικεί κάποιον.
Στο ποδόσφαιρο αν άνοιγε κάποιος στο 89 το ματς Παρί Λίβερπουλ χαμπάρι δεν θα έπαιρνε τι είχε γίνει πιο πριν.
Πάντως να δούμε τι θα γίνει και στη ρεβάνς γιατί αν ξαναεχει και στο επόμενο ματς τέτοια υπεροχή η Παρί δεν νομίζω να τη ξαναβγάλει έτσι καθαρή η Λίβερπουλ.
Να πω επίσης πως ο Ολυμπιακός ακόμα δεν αποκλείστηκε. Υπάρχουν κάποιες μικρές ελπίδες. Θα μπούμε δυνατά στο παιχνίδι. Αν σκοράρουμε στα πρώτα 30 λεπτά μετά όλα παίζονται... Το ξανακάναμε με τη Μακάμπι. Θα μου πεις δεν είναι βέβαια κάθε μέρα Κυριακή αλλά για να δούμε...
ArsenalΑλλά αν δεν το πάρει αυτή τότε ποια;
E ναι κατι πουθεναδες χαλαν τη μαγια... δεν πειραζει θα στρωσουν ολοι..Arsenal
Κλασσικά στηρίζω ότι πιο ατιτλο, κακομοιρικο, μίζερο, δεν μπορούν τα παιδιά στα δύσκολα υπάρχει, δηλαδή Dortmund και Arsenal. Η Ρεαλ, με το ροστερ που έχει κιόλας, εννοείται ότι πιο αντιπαθητικο. Λησμονω τις παλιές Παρι και Σίτι μπροστά της.
Κρατιόμουν να μην γράψω ένα τελείως τοξικό ποστ για το νέο σύστημα του champions league. Τι έγινε τελικά παίζουν πολύ ρόλο οι εκπλήξεις στο νέο σύστημα; Η Σπόρτινγκ που έριξε 4 στη Σίτι προχωράει δυνατά; Η Μπρεστ έκανε τελικά την έκπληξη ή να περιμένω λίγο ακόμα; Στη Ρεαλ και τη Μπαγερν στοίχισαν πολύ οι γκέλες; Ελπίζω να ξαναλλαξουν το σύστημα από την επόμενη χρονιά κιόλας.
Εχω ενα φιλο που λεει οποιος ειναι Ρομα και Αρσεναλ να κανει χαρακιρι...Η Αρσεναλ δεν μπορει να παρει ενα πρωταθλημα θελει και CL;;