chrisbd
Member
E
Εσυ μπορεις να φανταστεις εν ετει 1975 η 1976 ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ δεν εβρισκα εισητηριο εξω απο το γηπεδο και μου λέει καποιος πηγαινε εκει σε σε ενα εκδοτηριο εχουν μεινει κατι λίγα .. τρεχω λοιπον μου λέει ο τυπος εκει μονο θυρα 8, των φιλοξενουμενων δηλαδη... ρε φερτο εδω του λέω και πηγα κανονικα με κασκολ μπηκα μεσα ενας χαμος στο γηπεδο βεβαια αλλά δεν ειχε αυτο που βλεπουμε σημερα εννοω βρισιμο και προκλησεις.. 2-2 ειχε τελειωσει και δεν ειχα κανενα προβλημα.. βεβαια ηταν και άλλοι Παοκτσηδες στη θυρα αλλα δεν δημιουργηθηκε κανενα θεμα .. πανηγυριζαμε τα γκολ εκατερωθεν υπηρχαν και καποιοι θερμοαιμοι αλλά οι περισσοτεροι δεν αφηναν να γινουν φασαριες..πιστεύω ότι το φαινόμενο αυτό είναι πολύ έντονο όσο πιο νότια πας.
Ένα βραδυ πέτυχα ένα video με έναν οπαδό της Arsenal, να φοράει το μπλουζάκι της ομάδας k να περνάει μέσα από τους οπαδούς της Chelsea?
έφαγε πολύ δούλεμα, k γιουχάισμα αλλα ως εκεί...κάποιοι στεκόταν μπροστά του k τον κοροϊδεύανε κλπ.
Φανταστείτε να σκάσεις έτσι σε παιχνίδια Aρης Παοκ, η Olympiakos ΠΑΟ η τίποτα ερυθρός αστέρας - παρτιζάν κλπ κλπ....
παίζει να μην βγείς ζωντανός
aaaa
This Arsenal fan got caught walking through Stamford Bridge (via @skorebeezyojb/IG)
έχω πάει πολλές φορες σε γήπεδο, ακόμα k εκτος έδρας, πήγαινα ακόμα k όταν ερχόταν οι απέναντι με πορείες από την Τούμπα, ήμουνα παρών όταν ήρθανε από την άλλη πλευρά k μπήκανε στην G3, ήμουνα σε παοκ Aρης στην G4 στην Τούμπα, k όταν έκανε το 0-1 η δημητριάδης ένας από τα MAT μου έκανε νόημα να "ξαφανιστω" (που το κατάλαβε δεν ξέρω), έχω πάει με εκδρομή καυτατζόγλειο, Πασαλιμάνι, Λεωφόρο, Φιλαδέλφεια ....
η μονη φορα που "έμπλεξα" σε φασαρία ήταν με οπαδούς του ΠΑΟΚ σε mats Aρης Ολυμπιακός στο Basket.
αν κάποιος το σκεφτεί είναι παντελώς γελοίο...τραγικό...